hamilelikle bir ilgisi varmı acaba ??

hamilelikle bir ilgisi varmı acaba ??

• hamilelik

OY: 0 0,0%
  • hastalık

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

ballilokumshr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
2
0
33
Merhaba .....
15-20 güne yakındır belimde ve kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. geçen hafta salı hastalandım ama ama normalde hiç ağrı yaşamam bu sefer çok ağrılı geçirdim ve herzamankine göre çok çok azdı 4. günü tamamen kesildi ama 5. gün öğleden sonra sanki yeni hastalanmışım gibi 1-2 saat daha oldum yine kesildi .kasık ağrılarım hala devam ediyo 2 gündür akıntım var göğüs uçlarım kaşınıyo ama ağrı çok yok.ve acayip şiş hissediyorum . kendimi umutlandırmak istemiyorum ama hamilelik belirtisimidir bunlar yoksa başka birşeymi?????

Merhaba .....
15-20 güne yakındır belimde ve kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. geçen hafta salı hastalandım ama ama normalde hiç ağrı yaşamam bu sefer çok ağrılı geçirdim ve herzamankine göre çok çok azdı 4. günü tamamen kesildi ama 5. gün öğleden sonra sanki yeni hastalanmışım gibi 1-2 saat daha oldum yine kesildi .kasık ağrılarım hala devam ediyo 2 gündür akıntım var göğüs uçlarım kaşınıyo ama ağrı çok yok.ve acayip şiş hissediyorum . kendimi umutlandırmak istemiyorum ama hamilelik belirtisimidir bunlar yoksa başka birşeymi?????
Burdan ne soylesek boş en guzeli bi idrar testi alıp yapmak yada direk kadin doguma gitmek burdan kimse hamilesin yada hastasin diemez dogruda olmaz

Evett bende test almayı düşünüyorum zaten de yeni birşeyse çıkmayabilir... bu yaşadıklarım belirti olabilirmi diye düşündüm
belirti ararsan herseyi buluosun ya kendini ne kadar cok dinlersen o kadar belirti cikar. hamilelik istiyosan en buyuk belirti adet gecikmesi baska bisi arama kesinlikle adetin gecikirse o zaman vucudunu dinlemeye basla. onun disindaki problemler icinde kadin doguma gitmeyi ihmal etme bence

X