Hamilelikt Asiri Gaz Sancisi

on iki

zenginlik başa bela. 💁🏻‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
437
1.156
Merhaba arkadaslar,

Bugun itibariyle 9+2'deyim.

Bu zamana kadar cok iyi, cok sahane giden hamileligim Cuma'dan beri beni yatak dosek etti.

Cuma gunu yogun bir kasik sancisiyla gunu gecirdim. Gerek burada, gerekse diger internet platformlarinda gebelikten dolayi rahmin genisledigini, o sebepten oturu asiri kasik sancisi yasayabilecegimi okudum. O gunu yatarak gecirdim.

Ertesi gun agrilarim daha dayanilmaz oldu. Aksama kadar yatakta kivranarak, aglayarak gunu bitirdim.

Geceye dogru 2 gundur gaz cikaramadigimi farkettim.

Agrilarim dayanilmaz oldugundan ve gozumde yas kalmadigindan apar topar hastaneye gittik.

Hastanede gecenin o vaktinde kendi doktorum olmadigindan baska bir doktora muayene oldum. O doktor da burada bircok baslikta tavsiye edilen doktordu. Ne bicim bir doktor anlamadim.

Karnimdan ultrasonla bakip "Hamile olduguna emin misin? Bebegi gectim, kese bile yok!" dedi.
O an esimle yasadigimiz soku anlatamam. Daha muayene etmeyi bilmeden boyle kesin nasil konusabiliyorlar anlamiyorum.

Bunun uzerine "Siz ne dediginizin farkinda misiniz? 2 kere geldim buraya ben, kalp atisini bile duydum bebegimin!" diye carlayinca vajinal yoldan bakmak istedi. O zaman keseyi de bebegi de gorup, "Eveeet, kese burada. Hmmm iste bebek, bu da kalp atisi." dedi. O an ki sinirle "Yok yaa! Ciddi misin?" dedim kadina. Sinir sey ya.

Neyse, gaz sikintimdan bahsedince Duphalac diye bir surup yazdi. Ben agri kesici almak istedigimi ve agrimin cok yogun oldugunu soyleyince de Progestan diye dusuk onleyici bir ilac verdi.

Surubu ictigim andan beri biraz azaldi agrilarim ve gaz sorunum cozulmeye basladi.

Ancak benim ne lekelenmem ne de kanamam var. Bos yere Progestan kullanmali miyim? Suan kullanmiyorum ama basina boyle bir durum gelmis olan varsa bilgi almak istiyorum.

Simdiden tesekkur ediyor, saglikli hamilelikler diliyorum.

Bnde progestan kullanıyorum ama onu kanaması yada düşük tehlikesi olana veriyolar.

Aynen kanamam var diye progestan kullaniyorum bende de gaz cok oluyo kimi zaman kivraniyorm dupalack ilacini kizim icin kullanmistik cok iyi bir ilac faydasini gorduk ama bizim gibi gebeler icin bir zarari yok mu var mi bilmiyorum

Aynen kanamam var diye progestan kullaniyorum bende de gaz cok oluyo kimi zaman kivraniyorm dupalack ilacini kizim icin kullanmistik cok iyi bir ilac faydasini gorduk ama bizim gibi gebeler icin bir zarari yok mu var mi bilmiyorum
Yok canım zararı yok o ilaç sayesinde bi daha kanamam olmadı. Tabi öncelikle Rabbime ettiğim dualar sayesinde hissediyorum :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin evlat sevgisini yaşatsın bize.

Zarari olacagini sanmam cunku progestan hamilelk hormonu. Ben 6 aydir kullaniyorum. Siz gebeliginizin basindasiniz sanirim hatta bence kullanmanizda fayda var gebelikte agri sakincalidir nereyleilgili olursa olsun vucut agriyi veya sikintiyi bebegin verdigini zanneder ve vucuttan atmak isteyebilirmis bu nedenle progestanin bu durumda zarari degil yarari olacaktir. Gecmis olsun ve hayirli gebelikler.

X