Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, gebeliğin 4. 5. aylarında kanaması olan oldu mu hiç ?
Bildiğim sadece ilk 3 ay da bazı sebeplerden ötürü (dış gebelik v.s.) bazı kanamalar olur. Ancak daha ileri zamalarda bildiğin adet gibi bir kanama olması normal midir?
Merhaba arkadaşlar, gebeliğin 4. 5. aylarında kanaması olan oldu mu hiç ?
Bildiğim sadece ilk 3 ay da bazı sebeplerden ötürü (dış gebelik v.s.) bazı kanamalar olur. Ancak daha ileri zamalarda bildiğin adet gibi bir kanama olması normal midir?
Kac aylik hamilesiniz tam olarak? Bildigim kadariyla normal regl kanamasi gibi olmasi hamilelikte normal degil hele bi de 4. Ya da 5.ci aylarda. Ben 15+4 gunlukken leke seklinde kanamam oldu gecen hafta doktorum bunun bu aylarda hic normal olmadigini soyledi..
merhabalar. gebe olan ben değilim beraber büyüdüğüm kuzenim yanlış hatırlamıyorsam tam 4.5 ay oldu gebeliğinin ve geçenlerde adet görmüş 5 gün sürmüş nedense kimseye söylememiş en sonunda benle paylaştı yarın ilk iş doktora götüreceğim onu ama açıkçası korktum.
merhabalar. gebe olan ben değilim beraber büyüdüğüm kuzenim yanlış hatırlamıyorsam tam 4.5 ay oldu gebeliğinin ve geçenlerde adet görmüş 5 gün sürmüş nedense kimseye söylememiş en sonunda benle paylaştı yarın ilk iş doktora götüreceğim onu ama açıkçası korktum.
Bencede muhakkak doktora gorunmesi lazim. Benim doktorum kani bu haftalarda normal olarak gormuyorum demisti. Alttanda detayli muayene etti rahim agzina felan bakti. Bence kuzeniniz muhakkak doktora gorunsun. Benim doktorum yatırmak istedi brni bbirkac gun benim misafirim olduğu için yatamazdim igne verdi onu vuruluyirum. Bana istrahat verdi. Kuzeniniz hemen doktora gitsin insallah kotu biseyi yoktur cok gecmis olsun...
Cevabınız ve alakanız için teşekkür ederim.Son bir soru sorabilir miyim ? sizde kanama 5-6 gü boyunca adet kanaması gibi sürüyor muydu yoksa leke gibi ve rengi değişik miydi ?
Cevabınız ve alakanız için teşekkür ederim.Son bir soru sorabilir miyim ? sizde kanama 5-6 gü boyunca adet kanaması gibi sürüyor muydu yoksa leke gibi ve rengi değişik miydi ?
Ne demek rica ederim. Bende leke seklinde ve kahverengi oldu 4_5 damla seklinde. Doktorum kirmizi kandan korkarim ddemisti bana kirmizi taze kan oluyormus o zaman risk varmis. Cok gecmis olsun.
Canım uzun sürmüş ve adet seklindeyse çok yoğun olmuş inşallah herşey yolundadır. keşke olduğu an hemen doktora gitseydi farketmeden dusuk yapmış olabilir sancı ve kanama yoğunluğu az çok bilgi verir düşükte kanama aşırı olur ve ağrı çok fazladır.benim 3.ayda damla seklinde lekelenme olmuştu doktorum bebeği yormussun biraz demişti
Canim benimde 6.haftamda ciddi kirmizi kanamam oldu.1.5aydir yatiyorum.dusuk tehlikesi yuzunden.dusuk tehlikesi 5.ayin sonuna kadar varmis.o sure icindeki kanamalar dusuk riskiymis.keske hemen doktora gitseydi.