Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim esenlik versin gonlunuze30 haftalık bebeğimn kalbi durdu karnmda dayanamıyrm cok canm acıyor 36 gün oldu bugn sezeryan oldum tekrar bebeğim olsun istyorum cokmu zararlı lütfen yardımcı olun 3-4 sonra dsunyrm
Başınız sagolsunEn az 3 ay beklemelisin ..bende kaybettim 37 haftalik..kordon dügümlenmesi 11 gun oldu.doktorum 3 ay bile yetecegini soyledi ama ben 5 6 ay beklemek.istiorum
cunku rahim.ne kadar saglikli.dinlenmis olursa bebek o kadar iyi gelisir.
Saol canim seninde.2 melek annesi yazmisin durumuna bende oyleyim.senin digeri kac haftalik neden kaybettinBaşınız sagolsun
Kızımı 27 haftalik ken kaybettim kalbi durmuş yavru mun.oglumu 30 haftalik ken doğumdan bir gün sonra kaybettim altı ay olduSaol canim seninde.2 melek annesi yazmisin durumuna bende oyleyim.senin digeri kac haftalik neden kaybettin
Erkenmi dogdu oglun.rabbim.sabir versin cnm.cok zor. Bende oglumu 30 haftalik kizimi 38 haftalik kaybettim.meleklerimiz.cennete bizi bekliorlar.insallah onlarin sefaatine laik anne babalar oluruzki obur dunyada beraber olabilelim.baska sag cocugun varmi. 6 ay olmus bide dusunebilirsin artik tabi cesaret lazim.benim.gozumde buyuyo daha 15 gunluk.lohusayim
Canim tekrar basın sağ olsun biliyorum beklemek zor hem de çok zor inan çok iyi anlıyorum seni ben de senin gibi biri 27 diğeri 30 haftalik iki yavrumu kaybettim.ama sana nacizane tavsiyem hem kendi sağlığın hem de doğacak evladını n sağlığı için biraz daha sabret .ben ilk yavrumu kaybettiğim de hemen bebek istedim tekrar. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ama sevincini yaşayama dim.vucudum kısa aralıklarla iki hamileliği kaldırmayı ve erken doğum yaptım. Üstelik ilk doğumu m normaldi benim.sakin yanlış anlama beni .moralini bozmak istemem asla ama aynı acıyı iki kez yaşamış bir anne olarak senin de aynı durumla karşılaşmani istemem arkadasim30 haftalık bebeğimn kalbi durdu karnmda dayanamıyrm cok canm acıyor 36 gün oldu bugn sezeryan oldum tekrar bebeğim olsun istyorum cokmu zararlı lütfen yardımcı olun 3-4 sonra dsunyrm
ah canım benim sabret elbet geçecek bu günlerde insan geçmez sanıyor ilk zaman .ben hastanede haberi. Alınca zaman durdu sanmıştım eşime dedim ki ben bu acıya alışamam her şey bitti. Ama öyle olmuyor işte. Derdi veren sabır da veriyor.arasan altı ay geçti kızım da oğlum da her daim benimle. Nerde bi cocuk görsem içim yaniyorOglumu kan pihtilasmasindan kaybettim.rahimdeki bi damarim tikandi ve minik kalbi durdu. kizimida kordon dugumlenmesinden kaybettim.dogum kasilmasiyla gittigimde onunda o kucuk kalbi durmustu.onun acisi daha cok yeni ...icim sizliyor...dua edicem.senin icin sende bana et arkadasim.gecsin.bu acili.gunler.rabbim acimizi bastiracak aci vermesin insallah..acimizi unutturacak sevinc versin..tek tesellim.hayattaki tek tutundugum dal ikisinin arasinda saglikli.dogurdugum kizim..insallah sanada rabbim bi teselli verecek...
Rabbim sanada tez zamanda saglikli.bi evlat nasip etsin insallah canm..evet sansliyim ama her evladin yeri farkli oluyor.olsun tabi yinede binlerce kez sukurler olsun...Ama dedim ya Allah sabredenlerle beraber duaları m seninle.umarim en kisa zamanda atlatacak sin bu günleri. Ayrıca çoğu insana göre çok şanslı sin.yanibasinda bir melegin daha var.rabbim ona uzun hayrli ömür versn
Öyle tabi her evladın yeri bambaşka amin diyorum bu güzel dua na.ben de şimdi doktora gidiyorum. Riskli gebelik uzmanı. Dua Et bana nolur bu arada sen Nerede yasiyorsunRabbim sanada tez zamanda saglikli.bi evlat nasip etsin insallah canm..evet sansliyim ama her evladin yeri farkli oluyor.olsun tabi yinede binlerce kez sukurler olsun...
Sakaryadan yyaziyorum.sen nerdesin.neoldu bugun doktorla gorusmen ne dedi.ozelden msj atmistim.sana.gordunmu.cnmÖyle tabi her evladın yeri bambaşka amin diyorum bu güzel dua na.ben de şimdi doktora gidiyorum. Riskli gebelik uzmanı. Dua Et bana nolur bu arada sen Nerede yasiyorsun
Ben de Kayseri deyim. Gittim doktora. Fakülte de yaptırdığı mız tüm testlere baktı. Muayene etti.yeni tahlil istedi bir de iki aylık ilaç verdi Rahmi toparla sin diye .haplar bitince hamile kalabilirsin dedi.hamdolsun bi sıkıntı çıkmadı sen nasılsın arkadaşım toparlandı mi aklım sendeSakaryadan yyaziyorum.sen nerdesin.neoldu bugun doktorla gorusmen ne dedi.ozelden msj atmistim.sana.gordunmu.cnm
Cok.sevindim.canim.senin adina bi sorun cikmamis.verdigi ilaclar neyki acaba.bende bisey kullanmam.gerekicekmi hic sormadim doktoruma...bu arada toparliorum her gun biraz azalio icimin acisi.ama.hic gecmio.gecmicek biliorumBen de Kayseri deyim. Gittim doktora. Fakülte de yaptırdığı mız tüm testlere baktı. Muayene etti.yeni tahlil istedi bir de iki aylık ilaç verdi Rahmi toparla sin diye .haplar bitince hamile kalabilirsin dedi.hamdolsun bi sıkıntı çıkmadı sen nasılsın arkadaşım toparlandı mi aklım sende
Sağol canım folik asit verdi Bir de vitamin .folik asit kan pihtilasmasi sebebiyle vitaminler de rahim kuvvetlen sin diyeymis. Bunları kullanmadan gebe kal m a dedi.ayrica üçüncü hamilelik nasip olursa Rahime dikiş atmak gerekecektir dedi.Bence sen de riskli gebelik uzmanı olan bir doktora git.onlar daha iyi anlar halimizden. Iyi olmana çok sevindim. Inşallah zamanla her şey daha da düzelecek. Evlat acısı geçmez elbet.sadece evladın yokluğuna alısir sin.emin ol sen de alisacaksin arkadaşım .dualarim seninle.Cok.sevindim.canim.senin adina bi sorun cikmamis.verdigi ilaclar neyki acaba.bende bisey kullanmam.gerekicekmi hic sormadim doktoruma...bu arada toparliorum her gun biraz azalio icimin acisi.ama.hic gecmio.gecmicek biliorum
ALLAH razi olsun canim..Rabbim.insallah bi gun buraya hayirli haberlerimizi yazmayi nasip eder bize..bu acilar biraz olsun diner insallah..Sağol canım folik asit verdi Bir de vitamin .folik asit kan pihtilasmasi sebebiyle vitaminler de rahim kuvvetlen sin diyeymis. Bunları kullanmadan gebe kal m a dedi.ayrica üçüncü hamilelik nasip olursa Rahime dikiş atmak gerekecektir dedi.Bence sen de riskli gebelik uzmanı olan bir doktora git.onlar daha iyi anlar halimizden. Iyi olmana çok sevindim. Inşallah zamanla her şey daha da düzelecek. Evlat acısı geçmez elbet.sadece evladın yokluğuna alısir sin.emin ol sen de alisacaksin arkadaşım .dualarim seninle.