Hamilelikte bu belirtiler oluyor mu?

darkangelees

e.e.s
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
303
17
118
Merhaba arkadaşlar birkaç aydır Bebek düşünüyoruz bu ay farklı şeyler oluyor gibi..bir kaç gündür yemek yerken içim kalkıyor elim ayağım boşalıyor yemek yiyemiyorum tiksinti oluyor.Ayrıca sol kasığımda değişik bir Ağrı seğirme var bacağıma Ağrı vuruyor ve bacaklarım çekiliyor sanki.ve göğüs ucumun etrafında normal pütürcükler hariç ufak bezecikler çıktı ilk kez böyle birşey oldu daha 4 gün var adet gününe bir garip hallerdeyim kızlar.. Bu dediğim etkileri yaşan var mı..önceki aylar psikolojik olarak oluyordu ama bunlar bariz değişiklikler vücudumda ..birazda panik yaptım..

Insan dusundugu zaman aklina taktigi zaman bilerekmis gbi hep bir belirti hissediyor kendinde. Ama bu gecenkilerden farkli diyorsan ve anlattigina göre bu belirtiler hamilelerde olan belirtiler 4 gun daha bekle bir test yap. Bekliyemem sabirsizlaniyorum diyorsanda kan testi yaptir

canim inshAllah hamilesindir ama katiyyen belirti arama, ben her ay hamilelij belirtisi yashardim tamam bu ay tutdu derdim ama kirimizilari goruyordum. bu ay hic bi shey hiss etmedim shimdi de dushundum ki belirtim yok kesin hamile degilimdir ama bu ay hamile kaldim Allaha bin shukur. sen de belirti arama. ay midem bulandi ay bashim dondu bu belirtiler hamileligin ortalarinda oluyo canim

Canım ben belirtilere çok güvenmiyordm hep bi bahane buluyodum belirtilereama söylediğin şeyler bende de vardı.
Ek olarak koltuktan aniden kalktığmda acayip başm dönüyodu gözlerim kararıyodu. Konuşurken aniden beynim dönüyodu.
Adet günüm yaklaşınca hep çikolata isterdi canım ama bu sefer çikolata tatlı yiyince midem bulanıyordu. Hala daha tatlıyla pek iyi değilim.
Hatırladıklarm bu kadar şuan cnım.:)

Merhaba arkadaşlar birkaç aydır Bebek düşünüyoruz bu ay farklı şeyler oluyor gibi..bir kaç gündür yemek yerken içim kalkıyor elim ayağım boşalıyor yemek yiyemiyorum tiksinti oluyor.Ayrıca sol kasığımda değişik bir Ağrı seğirme var bacağıma Ağrı vuruyor ve bacaklarım çekiliyor sanki.ve göğüs ucumun etrafında normal pütürcükler hariç ufak bezecikler çıktı ilk kez böyle birşey oldu daha 4 gün var adet gününe bir garip hallerdeyim kızlar.. Bu dediğim etkileri yaşan var mı..önceki aylar psikolojik olarak oluyordu ama bunlar bariz değişiklikler vücudumda ..birazda panik yaptım..
benim de bata 1 hafta kala sol kasığım da hafif batma vardı ve göğüs uçlarım çok acıyordu bir erken gebelik testi alıp yarın sabah yapsan öğrenirsin hiç boşuna bekleme regli. İnsan kendi kendine kuruyor en iyisi test yap varsa çıkar.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Nisan ayından beri çalışıyoruz önceki aylar dediğiniz gibi hep bir belirti arayıp durdum testler bile yaptım tabii negatifti artık kendimi dinlememeye söz verdim bu ay hatta çok rahattım sadece sol kasık Ağrı'm vardı adet Ağrı'sına yordum ama göğüs ucunda o değişik kabarcıklar çıkınca soru işareti belirdi kafamda 2 gündürde bu iç bulantı gibi elim ayağım boşalması hem korkuttu hem acaba mı dedirtti Resmen kendimle şavaşıyorum yarın kan tahlili vereyim varsa yoksa öğreneyim diyorum ama öncede negatifleri görünce hiç istek yok..

Bendede her ay oluyordu o. Burayi okuyunca psikolojik oluyor :) insallah vardir tabikiii... belirtiler herkeste ayri olabiliyor

Valla hamile olmsamda inanmıcam galiba artık göğüsteki ufak kabarcıklarda psikolojikse valla kendimi tebrik edicem kızlar Pink butterfly ilk Zaman'lar o dediğini çok yapıyodum her ay psikolojik tanılar koyuyodum üzülmeyeyim diye bakmıyordum o kabarcıklar korkuttu hastalık zannettim sonra nette hamilelik belirtisi olabilir deyince konu açayım dedim İnşallah güzel haberlerle gelirim ya..

Valla hamile olmsamda inanmıcam galiba artık göğüsteki ufak kabarcıklarda psikolojikse valla kendimi tebrik edicem kızlar Pink butterfly ilk Zaman'lar o dediğini çok yapıyodum her ay psikolojik tanılar koyuyodum üzülmeyeyim diye bakmıyordum o kabarcıklar korkuttu hastalık zannettim sonra nette hamilelik belirtisi olabilir deyince konu açayım dedim İnşallah güzel haberlerle gelirim ya..
İnşallah canım bata kaç gün var?

4gün var Canım daha beklemek zor gerçekten
Zor ama başka şeylerle uğraşmaya çalş ve her belirtine bi bahane bul o zaman beynin onla meşgul olmayı bırakıyor :) ben öyle yaptım mesela bat geçince panikledim bitek acabamı diye ve acabaam gerçek oldu..

Zor ama başka şeylerle uğraşmaya çalş ve her belirtine bi bahane bul o zaman beynin onla meşgul olmayı bırakıyor :) ben öyle yaptım mesela bat geçince panikledim bitek acabamı diye ve acabaam gerçek oldu..
Darısı başıma inşallah bende diyorum kendime yok hamile değilim bahane üretiyorum diyorum ana ufak bir acaba var sadece bakalım Rabbim Hayırlısını versin inşallah şuan başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum eşim test bile almış yapmicam diyorum 3 guncuk var beklicem Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleğini

Darısı başıma inşallah bende diyorum kendime yok hamile değilim bahane üretiyorum diyorum ana ufak bir acaba var sadece bakalım Rabbim Hayırlısını versin inşallah şuan başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum eşim test bile almış yapmicam diyorum 3 guncuk var beklicem Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleğini
Yapma canım benimde evde test olduğu halde denedim eşim defalarca ne zaman Yapıcaksın demesine rağmen daha var dedm kendime bi gün koydum ve o gün yaptım :)
Sağol canım benim amin inşallah en kısa zamanda sizlere de gelsin melekleriniz.

Merhaba arkadaşlar bugün kuzenimin ısrarıyla testi yaptım silik 2.çizgi çıktı yarın kan tahlili yaptırıcam kesinliği için nasipse 2.si silik çıkan hamile olan var mı

Eklentiler

• IMG-20160816-WA0000.webp
    IMG-20160816-WA0000.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 66
Kiz baya belirgin cikmiş ne siligi ve adetinede daha var hayirli olsun hamilesin cok sevindim darisi benim basima inş :)

Aynen bi baktir ama ben bekle derim bir kac gun iyice yukselcekmi baktir sonra bir hafta sonra tekrar cagiriyor..

Kiz baya belirgin cikmiş ne siligi ve adetinede daha var hayirli olsun hamilesin cok sevindim darisi benim basima inş :)[/QUOTE. Çok sağol canım Rabbim herkese nasip etsin ilk kez çizgiyi görünce silik gibi geldi ay sevinemiyorum bile yarın bir kan tahlili vereyim inş sağlıklı bir gebeliktir insan tedirgin oluyor

Back
X