Hamilelikte çikolata tüketimi

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
Kızlar size bir sorum daha var, ben beslenmeme dikkat ediyorum ama çikolataya zaafım var:))) abur cubur yemiyorum ama çikolata çok camım istiyor. Kilo almaktan da korkuyorum. Siz nasıl tüketiyorsunuz acaba???

Kızlar size bir sorum daha var, ben beslenmeme dikkat ediyorum ama çikolataya zaafım var:))) abur cubur yemiyorum ama çikolata çok camım istiyor. Kilo almaktan da korkuyorum. Siz nasıl tüketiyorsunuz acaba???
bende yiyiorum sorma frenlemem lazım ama elimde degil onu görünce akan sular duruyor :KK70:

Yani özellikle yemeklerden sonra canım çok istiyo tatlı.Öğlen falan çikolataya yiyince iyice şişicem diye de orkuyorum yaa

Yani özellikle yemeklerden sonra canım çok istiyo tatlı.Öğlen falan çikolataya yiyince iyice şişicem diye de orkuyorum yaa

Ben kendimi değil bebisi düşünüyorum ona bişi olmasın da ben bir şekilde kiloyla başa çıkarım zaten kiloluyum :KK70:

bitter cikolatadan iki parca yavas yavas yersen hem fazla kalori almamis olursun hem de nefsini korlemis olursun canim :)

canım kuru üzüm çok bastırıyor tavsiye ederim ve demiri destekleyici oldugu için senin ve bebiş için de yararlı :)

canım kuru üzüm çok bastırıyor tavsiye ederim ve demiri destekleyici oldugu için senin ve bebiş için de yararlı :)

Ay ama kuru üzüm de yiyiyorum ama hiç bir şey çikolatanın yerini almıyo:))) ama bunu da deniycem. Akşam yemeklerinden sonra da hurma falan yiyorum sırf tatlı diye. Normalde hayatta yemem:)))

X