Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar size bir sorum daha var, ben beslenmeme dikkat ediyorum ama çikolataya zaafım var:))) abur cubur yemiyorum ama çikolata çok camım istiyor. Kilo almaktan da korkuyorum. Siz nasıl tüketiyorsunuz acaba???
Kızlar size bir sorum daha var, ben beslenmeme dikkat ediyorum ama çikolataya zaafım var:))) abur cubur yemiyorum ama çikolata çok camım istiyor. Kilo almaktan da korkuyorum. Siz nasıl tüketiyorsunuz acaba???
Ay ama kuru üzüm de yiyiyorum ama hiç bir şey çikolatanın yerini almıyo:))) ama bunu da deniycem. Akşam yemeklerinden sonra da hurma falan yiyorum sırf tatlı diye. Normalde hayatta yemem:)))