Hamilelikte diş

Ben daha 11 haftaligim ama bildigim kadarıyla diş çektirmekte sorun olmaz ama dolgu yapamazsin, dolgu maddesi kimyasal bi madde ve bebege zararli.

Bende 18 haftalik hamileyim. Disimdeki dolgu düştü. Doktor kanal tedavisi yaptirabilirsin dedi ama diş toktoru röntgen çekilmesi gerekiyo oda bebege zararli, 4 aylik oldugunda gel cekelim dedi. Agrilari ilaçsız karanfille bastiriyorum. Daha ne kadar bu sekilde dayanabilirim bilmiyorum.

Sağ olun hanımlar... doktorum dan yazılı izin aldım yaptırabilir için ağrısına dayanamam Dişimi de kaybetmek istemiyorum anestezinin bi etkisi olmadığı ni öğrendim en yakın zamanda dolgu yaptircam inşallah...

Sağ olun hanımlar... doktorum dan yazılı izin aldım yaptırabilir için ağrısına dayanamam Dişimi de kaybetmek istemiyorum anestezinin bi etkisi olmadığı ni öğrendim en yakın zamanda dolgu yaptircam inşallah...
Benim doktorumda yaptirabilirsin dedi. Bende dişimi kaybetmek istemiyorum.Yazılı izin de verdi ama diş doktorum onaylamadi cekmemiz lazim dedi. Cektirmekten korkmuyorum ama dişim yüzünden cok ilac kullandim anestezi nin bi zarari olur diye korkuyorum. Bitkisel ilaclarla dayanabildigim yere kadar dayanicam.

Yaa kızlar ben de bu yüzden çok rahatsız şimdi daha yeni dişinden birşey çıktı ve içi çürümeye başlamış çok kötüyüm :(

valla doğurduktan sonra herşeyi yaptırırım şuan o riske girmem giremem vaşlla kırılsa etse bile umursamamaya çalışırım sonuçta dişin telafisi hertürlü herzman oluyor ama bebiğime zarar vermiş olsam bilmeden etmeden yada istemeden mahvolurum

12 haftam doldugunda doktorumun izniyle cektirdim disimi cunku o sanciyi cekmekte riskli hamilelikte bi yerden sonrada ne karanfil ne baska bisey fayda etmiyo

Za
valla doğurduktan sonra herşeyi yaptırırım şuan o riske girmem giremem vaşlla kırılsa etse bile umursamamaya çalışırım sonuçta dişin telafisi hertürlü herzman oluyor ama bebiğime zarar vermiş olsam bilmeden etmeden yada istemeden mahvolurum

Zararı olmadığını doktorlar söylüyor zaten sadece ilk 3 ay içinde yapılmıyor... Elbette dişin tedavisi telafisi var ama diş ağrısını çeken bilir.. ve orada iltihap olacak yiyip icemeyeceksin bunun bebeğe daha çok zararı var... Dişinde sorun var ise ameliyata bile almıyorlar... ki benim doğumum sezeryan.

Za

Zararı olmadığını doktorlar söylüyor zaten sadece ilk 3 ay içinde yapılmıyor... Elbette dişin tedavisi telafisi var ama diş ağrısını çeken bilir.. ve orada iltihap olacak yiyip icemeyeceksin bunun bebeğe daha çok zararı var... Dişinde sorun var ise ameliyata bile almıyorlar... ki benim doğumum sezeryan.
o zaman sen yaptır canım tabi böle ciddi bişi varsa doktorun iznide varsa

Back
X