- 25 Mayıs 2016
- 12
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi demet_esila
8 9 ayında olup diş çektiren ya da dolgu yaptıran var mı ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 20 haftalıktım dişimde problem çıktı doktorumla görüştüm 12 haftadan sonra yaptırabilirsin dedi hiç bir problem olmaz dedi ve 1 dişime kanal tedavisi 1 dişime de dolgu yapıldı hiç bir sorun yok çok şükür8 9 ayında olup diş çektiren ya da dolgu yaptıran var mı ???
Yan etkisi yok diye biliyorum...Ben daha 11 haftaligim ama bildigim kadarıyla diş çektirmekte sorun olmaz ama dolgu yapamazsin, dolgu maddesi kimyasal bi madde ve bebege zararli.
Benim doktorumda yaptirabilirsin dedi. Bende dişimi kaybetmek istemiyorum.Yazılı izin de verdi ama diş doktorum onaylamadi cekmemiz lazim dedi. Cektirmekten korkmuyorum ama dişim yüzünden cok ilac kullandim anestezi nin bi zarari olur diye korkuyorum. Bitkisel ilaclarla dayanabildigim yere kadar dayanicam.Sağ olun hanımlar... doktorum dan yazılı izin aldım yaptırabilir için ağrısına dayanamam Dişimi de kaybetmek istemiyorum anestezinin bi etkisi olmadığı ni öğrendim en yakın zamanda dolgu yaptircam inşallah...
valla doğurduktan sonra herşeyi yaptırırım şuan o riske girmem giremem vaşlla kırılsa etse bile umursamamaya çalışırım sonuçta dişin telafisi hertürlü herzman oluyor ama bebiğime zarar vermiş olsam bilmeden etmeden yada istemeden mahvolurum
o zaman sen yaptır canım tabi böle ciddi bişi varsa doktorun iznide varsaZa
Zararı olmadığını doktorlar söylüyor zaten sadece ilk 3 ay içinde yapılmıyor... Elbette dişin tedavisi telafisi var ama diş ağrısını çeken bilir.. ve orada iltihap olacak yiyip icemeyeceksin bunun bebeğe daha çok zararı var... Dişinde sorun var ise ameliyata bile almıyorlar... ki benim doğumum sezeryan.