Hamilelikte folik asit kullanımı

miniqim_naz_bnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
379
322
Slm kızlar folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz doktor bana maltofer verdi ama doktorumdan memnun kalmadığım için ikinci muayeneye farklı bi dr gidicem bu ilacı kullanmaya devam etmelimiyim sizce....:KK56:

Canım maltofer kan ilacı ben kkullaniyorum ama 12 haftada falan başlatmıştı Dr um hamile olduğumu öğrenir ogrenmezde folidoce tu sanırım kullanmaya başlamıştım.

Slm kızlar folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz doktor bana maltofer verdi ama doktorumdan memnun kalmadığım için ikinci muayeneye farklı bi dr gidicem bu ilacı kullanmaya devam etmelimiyim sizce....:KK56:
DOKTORUN VERDI ISE KULLAN ÇÜNKÜ İLK ÜÇ AY FOLİK ASİT ÇOK ÖNEML BANA FOLBIOL YAZMISTI

Dr u değiştirdim yeni doktorum maltoferin ağır olacağını şuanda folbiol kullanman daha doğru olur dedi ve maltoferi kestik şimdi folbiole başladım bende

Kızlar merhaba
Hamile olup folik asit kullananlarda yardım istiyorum hangi ilacı kullanıyorsunuz Ben daha yeni hamileyim doktor bana PREGNIO FOL folik asit içeren takviye edici gıda yazıyor üzerinde bunu verdi ama ben netten biraz arastıraym dedim hiç bişey cıkmadı :KK43: bende muallakta kaldım sizce ne yapmalıyım

X