- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım çoğumuzda olan bi durum bu.nasıl olsa geçecek
cok normal canim benimde cikti ki benim gobegimde hamile kalmadan once yani hic yoktu simdi cizgi halinde cikmaya basladi gobek deligin altindada cizgi cikti baya uzun merak etme dogumdan sonra gecer yani herkez oyle diyor :)
sakin canim alma dokulcek merak etme her hamile kadinda oldugu gibi bizdede oldu kafana takma canim bence tadini cikar benimde bir suru seyler degisti tulenme olsun sonra gogusumde alerji gibi hertarafim putur putur ama olsun anneyiz biz olcak o kadar :)
canim geciyor onlar hormon artisindan kaynaklaniyor kizimdakiler gecmisti simdi hamileyim yine ciktilar :)
Dökülür bebişim merak etme. Bende de olmuştu ve ben senin kadar şanslı değildim. Esmer olduğum için tüyler siyah siyahtı. Doğumdan bir süre sonra döküldüler. Bence almana gerek yok. Yazın denize girerken alırsın :)Benim vardı de bu kadar değildi inşallah dökülür de sanmıyorum baya da Uzunlar almayi denesem mi
Dökülür bebişim merak etme. Bende de olmuştu ve ben senin kadar şanslı değildim. Esmer olduğum için tüyler siyah siyahtı. Doğumdan bir süre sonra döküldüler. Bence almana gerek yok. Yazın denize girerken alırsın :)
cogu kisi aliyor canim ama bence hic gerek yok aldiklari icin dogumdan sonrada kaliyor o sekilde sakin alma dokuluyor zaten hic gerek yokSorma bebeğim acayip sinir bozucular hamile hanimlarin Google'da görüyorum dümdüz tuy yok allahım
cogu kisi aliyor canim ama bence hic gerek yok aldiklari icin dogumdan sonrada kaliyor o sekilde sakin alma dokuluyor zaten hic gerek yok
benim de ilk gebeliğimde tüylenmeler olunca genelde erkek bebekte tüylenme olur dedi.ama doğumdan sonra da geçmedi 2 yaşında çocuğum ve tekrar hamile kalınca... göbeğim hala tüylü yaniSelam kızlar 20 + 4 um ve gobegimi ne zaman çıplak olarak görsem sinirlerim hoplyor hamile kalmadan öncede vardı ama şimdi karnim büyüyünce gözüme batar oldular
sizinde gobisler tuylumu ve ben sarışın olmama rağmen sarı olmasında rağmen sinir oluyorum
benim de ilk gebeliğimde tüylenmeler olunca genelde erkek bebekte tüylenme olur dedi.ama doğumdan sonra da geçmedi 2 yaşında çocuğum ve tekrar hamile kalınca... göbeğim hala tüylü yani