Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. Bu konuda çok başlık açılmış ama bi de ben sormak istiyorum. Bazı belirtiler var ama hamile miyim bilemiyorum. Kasıklarımda ve karnımda zaman zaman batma ve acı oluyor. Karnım son zamanlarda çok şişti taş gibi ve az yesem de inmiyor. Göğüslerim büyüdü ama hassasiyet yok ayrıca mide bulantısı falan da yok. Hamile olma ihtimalim var mı?????
Bu gibi belirtilerle hamile olup olmadığınız anlaşılmaz. Başka sağlık sorunlarından da kaynaklanabilir bu belirtiler. En önemli belirti adet gününüzün geçmesidir. Bu bile yeterli olmuyor bazı durumlarda. En sağlıklısı bir test yapmanız ya da yaptırmanız
Normal sağlıklı bir kadının her ay hamile kalma olasılığı yuzde 25 mis. 35 yaş alti kadinlarda doktorlar bir sene düzenli cinsel ilişkiye rağmen hamilelik olmazsa bir sorundan bahsediyorlar. O yuzden rahat olmalı ve zaman tanimalisin. İnşallah Allah gönlüne göre verir
Bizde 2aydir uğraşıyoruz geçen ay olmadı bu ayda olmazsa moralim çok bozulcak .Ama 3.ay da denicem olmazsa o zaman doktora gidip olmadığını mi söylesem diyor um bende (buarada 1bucuk yıllık evliyim)