hamilelikte hemeroid(basur)

lilalila

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
666
409
Kizlar dun hemeroid oldugumu anladim yarin doktora gidecegim.aci icindeyim.ayni durumu yasayan tedavi olan var mi.hamilelikten sonra gecer mi ve normal doguma engel mi??

Cnm benim bende yaşıyorum aynı sıkıntıyı 14 haftalıktan beri geçmedi bi türlü ama normal doğuma engel değil Dr um öyle dedi doğumdan sonra bol sıvı tüketirsenn geçer yediklerine dikkat etmelisin lifli gıdalardan ye yapacak bişey yok hamileyken bide banyoda ılık suyla yıka wc cıkışlarıda çok rahatlatıcı oluyor

ben olmadım ama bi tanıdığım oldu. Doğumda ıkınmaktan oluyor diyolar ama gebeyken oluyor. Çok kanaması oluyordu onun. ılık suya oturuyordu bol bol.

Cnm benim bende yaşıyorum aynı sıkıntıyı 14 haftalıktan beri geçmedi bi türlü ama normal doğuma engel değil Dr um öyle dedi doğumdan sonra bol sıvı tüketirsenn geçer yediklerine dikkat etmelisin lifli gıdalardan ye yapacak bişey yok hamileyken bide banyoda ılık suyla yıka wc cıkışlarıda çok rahatlatıcı oluyor

ben olmadım ama bi tanıdığım oldu. Doğumda ıkınmaktan oluyor diyolar ama gebeyken oluyor. Çok kanaması oluyordu onun. ılık suya oturuyordu bol bol.
evet kızlar bende suya oturacağım bugun doktora gittim o da öyle dedi.bir de krem verdi.normal doğuma engel değil dedi.umarım öyledir.normal yapmayı çok istiyorum

Arkadaşlar bende 7haftalıkken oldum tek çare bol bol su içinizi yumuşatmanız lazım sabahları Ballı ılık suyun içerisine azıcık Zeytinyağı ekleyip aç karnına için faydasını anında görüceksiniz

X