Hamilelikte iştah

nehircinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
187
88
28
kızlar acaba hamileliğim sıkıntılı o yüzden mi bilmiyorum sıkıldıkça bişeyler yiyorum Can'ımın özel olarak istediği birşey yok ama sürekli bişeyler yemek istiyorum ilk hamileliğimde hiç böyle değildi hatta ilk üç ay kilo almamıştım ama şimdi hiç ağzım boş durmuyor benim gibi olanlar varmı kilo konusunda çok takıntılıyım şimdiden 2 kilo aldım

Benim de ağzım boş durmuyor ama meyve ceviz yoğurt vs yiyerek geçiriyorum ara öğünlerde en azından kilo aldırıcı değil canım

Onları zaten yiyorum :)) ekstrada yiyorum ne varsa mutfakta şu sıkıntılı dönemi atlatayım bende daha dikkatli olacağım streste olumsuz etkiliyor beni sanırım

Buzdolabında artık birşey bulamaz oldum. Aç değilim ama Can'ım sürekli birşeyler kemirmek istiyor 20. Hafta 4 kilo aldım bile.

oyyy o benim iste borekler corekler gozumde donuyo yaa surekli yiyeyim istiyorum surekli kilo alamayan bir yapim var 49 kiloyla hamile kaldim birden kilo alip catir catir catlicak vucudum ondan korkuyorum cerez yogurt kesmiyo beni tabak tabak dolu dolu yemek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…