- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- Konu Sahibi LaDespedida
Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım çok afedersiniz dışkı rektumda sıkıştı tam 1.5 saat klozette oturdum ıkınmaktan ter attım az kalsın ölüyorum sandım sancıdan ayağa kalkıyorum yürüyorum belki iner iyice diye yok batıyor canım acıyor ama çıkmıyor deli divane oldum yatağa yattım üzerimde ne varsa attım dayanamıyorum ölücem sanki o kadar çok efor kaybettim ki kızlar güçsüz düştüm eski bi bez aldım serdim karar verdim yatakta yapıcam yani o derece çünkü baygınlık geçirmek üzereyim klozete oturacak dermanım kalmadı en sonunda yine olmadı eşim kayısı yetiştirdi biraz yedim etki etmedi, dr'umu aradım çaresizce gliserin fitil verdi duphalac şurup verdi. Zavallı eşim bu sefer nöbetçi eczaneye koşturdu oda perişan oldu işten geldi bi nefes aldırmadım adama. Fitili koymamla 3 dakika sonra tuvalete gittim umutsuzca ve mutlu son.. İlk akşamdan beri uyuyorum halim kalmadı inşallah sabah oluncaya kadar gücüm yerine gelir işe gidicem. Ben hayatımda hiç bu kdr acı çektiğimi hatırlamıyorum kızlar çatlıcam sandım. En çokta bebeğim rahatsız oldu diye korktum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor!