Oyyy kurban olurum ağlama sen bitanem böyle rüyalar görmen çok normal bilinç altınla alakalı sen içini ferah tut Rabbimin izniyle sağsağlim kucağına alırsın inşallah böyle şeyler düşünmemeye çalış hamileliğinin tadını çıkarmaya bakAz önce çok kötü bir rüya gördüm. bebeğim sakatmış.annem başından beri biliyormuş üzülmeyim diye bana söylememiş ağlaya ağlaya hastaneye koşuyorum geceymiş acili arıyorum bulamıyorum.demir bi kapı var acil onun arkasındaymış.kapı otomatik bi hemşire düğmesine basıyor kapı açılıyor benden önce başkası geçiyor ben kapıyı tutuyorum kapanmasın diye.zorla ellerimin arasından kayarak kapanıyor.başka bir hemşire o kapıdan sadece bir kişi geçebilir diyor.aglayarak kapıyı aç bebeğim sakatmış diyorum.inanma sen onlara tamam açıcam diyor. orda ağlayarak uyandım. Çok kötüydü. Kapının yüzüme kapanmasından çok etkilendim.
Benim gibi kabuslar gören var mı? Endişeli olduğum için mi rüyama giriyor hala etkisindeyim
Ayy canim yaa üzülme dua et bol bol .. Bende cok rüyalar görürdüm .. Bebegimin mezarini bile kazdigimi goruyordm dogmadan. Hep ölcekmis goruyordm ama Allaha sükürler olsn hicbirsey olmadi.. Benim cevremdekilerde cok korkuturdu beni hatta gercek gibi bir ruya gormustum onu hâlâ hatirlayinca korkarim ama hamilelik farkli bir psikoloji fazla düsünme rüyalarini hicbirseye yorma yorumlara bakma bence :))Az önce çok kötü bir rüya gördüm. bebeğim sakatmış.annem başından beri biliyormuş üzülmeyim diye bana söylememiş ağlaya ağlaya hastaneye koşuyorum geceymiş acili arıyorum bulamıyorum.demir bi kapı var acil onun arkasındaymış.kapı otomatik bi hemşire düğmesine basıyor kapı açılıyor benden önce başkası geçiyor ben kapıyı tutuyorum kapanmasın diye.zorla ellerimin arasından kayarak kapanıyor.başka bir hemşire o kapıdan sadece bir kişi geçebilir diyor.aglayarak kapıyı aç bebeğim sakatmış diyorum.inanma sen onlara tamam açıcam diyor. orda ağlayarak uyandım. Çok kötüydü. Kapının yüzüme kapanmasından çok etkilendim.
Benim gibi kabuslar gören var mı? Endişeli olduğum için mi rüyama giriyor hala etkisindeyim
Uyandıktan sonra da çok ağladım çok etkilendimOyyy kurban olurum ağlama sen bitanem böyle rüyalar görmen çok normal bilinç altınla alakalı sen içini ferah tut Rabbimin izniyle sağsağlim kucağına alırsın inşallah böyle şeyler düşünmemeye çalış hamileliğinin tadını çıkarmaya bak
Allah bağışlasın canım genelde kuran okuyorumCanım hamileyken öyle rüyalar malesef görülüyor. Aldırma sen nas Felak oku. Bende geçen sene böyle rüyalar görüyordum. Doğum yaptım geçti :)
Allah bağışlasın canım demekki psikolojik rahatladım biraz.ruyamda o kadar içli ağlıyordum ki zaten gerçekten ağlamışımAyy canim yaa üzülme dua et bol bol .. Bende cok rüyalar görürdüm .. Bebegimin mezarini bile kazdigimi goruyordm dogmadan. Hep ölcekmis goruyordm ama Allaha sükürler olsn hicbirsey olmadi.. Benim cevremdekilerde cok korkuturdu beni hatta gercek gibi bir ruya gormustum onu hâlâ hatirlayinca korkarim ama hamilelik farkli bir psikoloji fazla düsünme rüyalarini hicbirseye yorma yorumlara bakma bence :))
İkili testi yaptırdım canım bütün değerler düşük çıktı sadece yaş faktörü yüksek çıktı 36 yaşındayım doktorun yanına girene kadar rahattım kağıdın altında da düşük risk yazıyordu.sonra doktor baktı.yaşa bağlı yüksek çıkmış 3li test yaptır o da yüksek çıkarsa amniyosentez dedi.zaten 35 yaş üstü herkes amniyosentez yaptırmalı dedi rahat rahat sanki çok kolay bir şeymiş gibi.beynimi bulandırdı ama yaptırmıycam sadece yaştan dolayı böyle bir risk alamam bizim ailede 35 40 yaşlarda doğum yapan çok kadın var hepsinin çocukları normal.kv de eşimi 40 yaşında doğurmuş.12. Haftada ikili test var ya Hamileleri çok geriyor farkında olmadan. Endişeler azaldıkça rüyaların da güzelleşiyor. Kendini olumlu telkin et yatmadan önce. Seni rahatlatan şeyler yap.
Yaptırmak zorunda değilsin. İstemiyorum de doktoruna. Belli ki bu senin üzerinde baskı oluşturmuş.İkili testi yaptırdım canım bütün değerler düşük çıktı sadece yaş faktörü yüksek çıktı 36 yaşındayım doktorun yanına girene kadar rahattım kağıdın altında da düşük risk yazıyordu.sonra doktor baktı.yaşa bağlı yüksek çıkmış 3li test yaptır o da yüksek çıkarsa amniyosentez dedi.zaten 35 yaş üstü herkes amniyosentez yaptırmalı dedi rahat rahat sanki çok kolay bir şeymiş gibi.beynimi bulandırdı ama yaptırmıycam sadece yaştan dolayı böyle bir risk alamam bizim ailede 35 40 yaşlarda doğum yapan çok kadın var hepsinin çocukları normal.kv de eşimi 40 yaşında doğurmuş.
Olabilir belki de bilinçaltımda bu vardır.istemiyorum diycem.Yaptırmak zorunda değilsin. İstemiyorum de doktoruna. Belli ki bu senin üzerinde baskı oluşturmuş.
CanımmmmCanım benim Allah hayra yorsun . Hamileliğin heyecanı , bebeğime iyi bakıyor muyum endişesiyle bu tarz rüyalar görülebiliyor . Zaten rüyana bakacak olsak umudunu kaybettiğin , korktuğun bir konuda başka birinin yardımı ve desteğiyle bosuna endişelenmiş , korkmuş olduğun ortaya çıkacak . Doktorun tavrından etkilenip böyle bir rüya görmüş de olabilirsin . Herşey cok güzel ilerleyecek inşallah , sıkıntı yapma . Bol dua ve biraz dikkat gerek sadece , gerisi Allah tan .
Canımmmm
Ne kadar güzel yorumlamışsın.bi de aksi gibi dün gece yalnızdım ağlayarak eşimi aradım
Eşimden sonra en çok rahatlatan kk sanırımAh ahhh hep de böyle zamanlarda görür insan tatsız rüyalar değil mi
Eşinle konuşmak biraz rahatlatmıştır seni . Böyle zamanlarda manevi olarak seni ne rahatlatırsa onu yapmaya çalış ve bunların da sürecin bir parçası olduğunu , geçeceğini unutma . Bebişine odaklan , sen mutlu bebiş mutlu. Hiç olmadı bizlere yaz canım
Başkalarında da olduğunu görünce rahatlıyorum demekki oluyor böyle şeyler.cok sağ ol canımCok normal canim hamilelikte boyle seyler. Ben neler neler goruyordum hamileyken. Hatta esimle kavga etmisligim var ruyamda gorduklerim yuzundenicini rahat tut. Duani oku. Insallah bundan sonra guzel ruyalar gorursun.
Etkisinde kaldığım için bitanem hatta uyandıktan sonra vücudunun yandığınıda hissetmişsindir öyle gerçekçi rüyalar da ateş basıyor insanıUyandıktan sonra da çok ağladım çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?