Normal doğum yaptım.Normal doğum mu yaptın canım sezeryan mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğum yaptım.Normal doğum mu yaptın canım sezeryan mi
benden uzunsun en azından, ben 1.59 um. bence 62 iyi. ben 67 ile hamile kaldım, benim dikkat etmem lazım mesela1 63 canım
Şimdi kaç kilosun canımbenden uzunsun en azından, ben 1.59 um. bence 62 iyi. ben 67 ile hamile kaldım, benim dikkat etmem lazım mesela
Ben başından beri 2 tane kullanıyorum inşallah faydasını görürüzbende etki etmeyince 15 gün günde 2 kez kullan dedi, kullandım, bakalım sonuç ne olacak
70 kiloyumŞimdi kaç kilosun canım
yan etkisi olmadı mı? bana fena halde ateş basıyordu ayaklarıma, 2 kez kullanınca.Ben başından beri 2 tane kullanıyorum inşallah faydasını görürüz
56:)) 57. 58 arası inip çıkıyorumŞimdi kaç kilosunuz verdiniz mı doğum kilolarıni
Kabızlık dışında bı sikayetim yok canım ama acayip kabızlık yaptiyan etkisi olmadı mı? bana fena halde ateş basıyordu ayaklarıma, 2 kez kullanınca.
ne kadar su içiyorsun bilmiyorum ama ben 3 litreye yakın içtiğim halde kabız sayılırım, bir de ben günde bir içiyorum hapı.Kabızlık dışında bı sikayetim yok canım ama acayip kabızlık yapti
okudumHerkese merhaba Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor 41 hamileden ayetler kursi topluyoruz rica etsem okurmusunuz okuyan okudum derse çok memnun olurum arkadaşımin adı çiğdem
Kızlar kabızlıktan kurtulmak için bol bol kivi tavsiye ederim . Çok ama çok rahatlatıyo. tabi bol su her zaman şartne kadar su içiyorsun bilmiyorum ama ben 3 litreye yakın içtiğim halde kabız sayılırım, bir de ben günde bir içiyorum hapı.
Suyla aram çok yok ama yinede içmeye çalışıyorum ilaç içmeye başladığımdan beri böylene kadar su içiyorsun bilmiyorum ama ben 3 litreye yakın içtiğim halde kabız sayılırım, bir de ben günde bir içiyorum hapı.
Canım kilo alımı 16. Haftadan sonra başlıyormuş doktorum öyle demişti ben 16. Haftaya kadar hiç kilo almadım sonrasinda engel olamiyorum 70 kilo oldum 62 ile hamile kaldım12 haftayı dün bitirdik,hiç almadım şükür :)) 1 yada 2 kilo verdim
Allah razı olsun canım benim Allah'ım sana da kolay doğumlar nasip etsinCanim bende okudum
Allah razı olsun canım benim Allah'ım sana da kolay doğumlar nasip etsin inşallahokudum