- 19 Mart 2017
- 14
- 9
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olursa çok güzel olur canımBence 9 haftada 4 veya 5 kiloyla bitirirsin son 2-3 hafta kilo alımı duruyo zaten
Şimdiden 11 kilo aldım ben doğuma daha 1 buçuk ay var daha kaç kilo alırım bilmiyorumEvet cnm 18 kilo çok olur,benım ikinci çocuğum Doğum sonrası ilk 40 gün 10 kilo gitmiş oluyor genelde üzeri için bizim çaba sarfetmemiz gerekiyor. Sadece anne sütü veriyorsan öyle düşük kalorili diyetler de yapamıyorsun bebeğin kilo alımı hemen yavaşlıyor. O yüZden çok almamak en iyisi ama son 3 ay en az 6-7 alırsın ayda 2 kilo desen
Son 2 ay kilo aldınBen 23 kilo alarak doguma gittim bebegim iki aylik oldu 13 kilosunu verdim kaldi 10 kilo emzirdiginiz surece kilolar gidiyor.. asla yiyip yiyip kilo almayan bir tip degilim tatli yemiyorum bol bol su iciyorum ins yaza kadar hepsi gidecek
Ben ilk 16 hafta hiç kilo almadım sonrasinda engel olamiyorum 72 oldumDoktorumda çok aldığımız söylüyor ama görüntüde o kadar fazla durmuyor tatlı çok yiyorum ben çok pişmanım ilk zamanlar dikkat etmediğimde çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor
Bende 11 kilo aldım 31. Haftadayim57den 68e çıktım11kilo aldım 31.haftadayım,
kalan 9 haftada da 5 kilo alsam 73le doğum olur. Doğumdan çıkınca kaçı gitmiş olur acaba
BEnde - 1.600 gr dayım çok şükür henüz kilo almadım hatta verdim amacım en az 20. Haftaya kadar hiç kg almamakBende 11 kilo aldım 31. Haftadayim
İnşallah canım zaten 20 den sonra aldığın kiloyu vermek kolaymisBEnde - 1.600 gr dayım çok şükür henüz kilo almadım hatta verdim amacım en az 20. Haftaya kadar hiç kg almamak
4.ayi yeni tamamladim 5 e girdim ve 3 kg aldim..
Fazla aşdıgımı düşünerek konrollü ilerliyorum..
İnşallah doğum sonrası kolaylıkla veririzAşağı yukarı çocuğumuz aynı kiloları almışız anlaşılan :)
Bizede bildir canım bebisin kilosunu boyunuYarın kontrolüm var kızlaaaar aşırı heyecanlıyım en son 1 ay önce gitmiştim kontrole. Kilosu boyu gelişimi ne durumda bebişimin çok merak ediyorum :) :) tabi 1 aydır değişmeyen kilomu da doktorumun görmesi hoşuma gitcek![]()
Muhakkak yazcam kuzum :)Bizede bildir canım bebisin kilosunu boyunu
Osteocare verdi canımGünaydın. doktorunuz sizlere hangi kalsiyum ilacını verdi?
Canım selam nasılsın nasıl gidiyor hamilelikGünaydın. doktorunuz sizlere hangi kalsiyum ilacını verdi?
Senle aynı haftadayiz, bana ds 24.haftada verdiOsteocare verdi canım