Hamilelikte kaç kilo aldınız

Ben 23 kilo alarak doguma gittim bebegim iki aylik oldu 13 kilosunu verdim kaldi 10 kilo emzirdiginiz surece kilolar gidiyor.. asla yiyip yiyip kilo almayan bir tip degilim tatli yemiyorum bol bol su iciyorum ins yaza kadar hepsi gidecek

Evet cnm 18 kilo çok olur,benım ikinci çocuğum Doğum sonrası ilk 40 gün 10 kilo gitmiş oluyor genelde üzeri için bizim çaba sarfetmemiz gerekiyor. Sadece anne sütü veriyorsan öyle düşük kalorili diyetler de yapamıyorsun bebeğin kilo alımı hemen yavaşlıyor. O yüZden çok almamak en iyisi ama son 3 ay en az 6-7 alırsın ayda 2 kilo desen
Şimdiden 11 kilo aldım ben doğuma daha 1 buçuk ay var daha kaç kilo alırım bilmiyorum

Doktorumda çok aldığımız söylüyor ama görüntüde o kadar fazla durmuyor tatlı çok yiyorum ben çok pişmanım ilk zamanlar dikkat etmediğimde çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor
Ben ilk 16 hafta hiç kilo almadım sonrasinda engel olamiyorum 72 oldum

57den 68e çıktım :( 11kilo aldım 31.haftadayım,
kalan 9 haftada da 5 kilo alsam 73le doğum olur. Doğumdan çıkınca kaçı gitmiş olur acaba

Yarın kontrolüm var kızlaaaar aşırı heyecanlıyım en son 1 ay önce gitmiştim kontrole. Kilosu boyu gelişimi ne durumda bebişimin çok merak ediyorum :) :) tabi 1 aydır değişmeyen kilomu da doktorumun görmesi hoşuma gitcek :KK70:
Bizede bildir canım bebisin kilosunu boyunu

Back
X