- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Maşallah Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımBebeğim 39+0 da 3460gr 51 cm doğdu...2. Kez kız annesi oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımBebeğim 39+0 da 3460gr 51 cm doğdu...2. Kez kız annesi oldum![]()
Canım senin doktorun ne dicek acaba iki hafta önden gitmene ? Bana da haber verir misinBizde yarın gitcez doktora ama bizimde 2 hafta önden gidiyor
Tabiki canım bende merakla bekliyorum inşallah bı sorun yokturCanım senin doktorun ne dicek acaba iki hafta önden gitmene ? Bana da haber verir misin
İNşallah canım benim. O kadar canım sıkılıyo ki benim sezaryen olmam gerekirse diyeTabiki canım bende merakla bekliyorum inşallah bı sorun yoktur
Doktordan çıkınca yazarım canım umarım herşey yolundadirİNşallah canım benim. O kadar canım sıkılıyo ki benim sezaryen olmam gerekirse diye
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorumDoktordan çıkınca yazarım canım umarım herşey yolundadir
15 kiloya kadar normal ama 11 de kal demişti doktorum hayırlısıyla son zamanları görebilirsem inşallah kiloyu çok takmıyorum tek isteğim gününde sağlıklı bir şekilde Doğum yapmak . Allah herkese sağlıklı sorunsuz Doğum nasip etsinBence gayet iyi normal ben 22. Haftada 7 kilo almıştım şimdi 32. Haftadayim 11 kilo aldım
Canım doktor herşey normal dedi 1 2 hafta önce olması önemli değil dedi geride olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bol su icmem gerektiğini söyledi bu arada bebiş 2100 gram olmuşTamam canım güzel haberlerini bekliyorum
Bugün doktora gittim doktor çok almışsın dedi toplamda 12 kilo almışım son 1 ayda 3 kilo aldığım için çok dedi15 kiloya kadar normal ama 11 de kal demişti doktorum hayırlısıyla son zamanları görebilirsem inşallah kiloyu çok takmıyorum tek isteğim gününde sağlıklı bir şekilde Doğum yapmak . Allah herkese sağlıklı sorunsuz Doğum nasip etsin
Canım çok sevindim senin sat ne peki ?Canım doktor herşey normal dedi 1 2 hafta önce olması önemli değil dedi geride olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bol su icmem gerektiğini söyledi bu arada bebiş 2100 gram olmuş
Bugün doktora gittim doktor çok almışsın dedi toplamda 12 kilo almışım son 1 ayda 3 kilo aldığım için çok dedi
Benim doktorum kiloya hep iyi diyo ben de 11 kilo aldım canım hepsi birbirinden başka şeyler söylüyo hangisi mantıklı olan anlamadım gittiBugün doktora gittim doktor çok almışsın dedi toplamda 12 kilo almışım son 1 ayda 3 kilo aldığım için çok dedi
Ya ben bildiğin fırça yedimBenim doktorum kiloya hep iyi diyo ben de 11 kilo aldım canım hepsi birbirinden başka şeyler söylüyo hangisi mantıklı olan anlamadım gitti
Hormonlar canım ya ah bu hormonlar sürekli açım yaKilo almamayı nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar ? Lütfen bunun bi püf noktası varsa söyleyin. Diyetisyene gitmeye başladım . 1 haftadır dediklerini uyguluyorum ama açım. Ondan önceki 2 hafta pek dikkat etmedim. Daha dogrusu eskiden ne yiyorsam aynen yemeye devam ettim ve 1.5 kilo aldım 2 haftada. Gebeligim daha 10 hafta. Obez olup çıkıcam diye korkuyorum vallahi.
12 Ağustos canım seninCanım çok sevindim senin sat ne peki ?
Bebek gayet iyi dedi doktor 2100 Gr olmuş doktor maşallah suyu falanda herşey yolunda dediGeçmiş olsun, dikkat edersiniz düzelir. Bebek nasılmış :)
Çok sevindim :) Zaten az kalmış. Sağlıkla gelsin.Bebek gayet iyi dedi doktor 2100 Gr olmuş doktor maşallah suyu falanda herşey yolunda dedi
Benim 26 agustos canım işte o yüzden kafam karışık ya12 Ağustos canım senin
Kilo almamayı nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar ? Lütfen bunun bi püf noktası varsa söyleyin. Diyetisyene gitmeye başladım . 1 haftadır dediklerini uyguluyorum ama açım. Ondan önceki 2 hafta pek dikkat etmedim. Daha dogrusu eskiden ne yiyorsam aynen yemeye devam ettim ve 1.5 kilo aldım 2 haftada. Gebeligim daha 10 hafta. Obez olup çıkıcam diye korkuyorum vallahi.