- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Maşallah size ne güzel40 ci haftadayim 6 kilo aldim toplam. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah size ne güzel40 ci haftadayim 6 kilo aldim toplam. :)
Bence normal canım zaten bebeğin bı ağırlığı yok şuan anca Gr ağırlığı var rahim su falan 1 kilo desem aldığın kilo gayet iyiBenim bu kadar az kilo almam ihtimal disi baya zayif hamile kaldim suan 22 haftam bitiyor ve 3 kg aldim
Ay beni söylemişsin toprak yememek için kendimi zor tutuyordum ya hele yağmurdan sonraki o toprak kokusu çok güzel geliyordu yiyesim geliyordu sonra tahlillerde demir eksikliği çıktı hemde en alt sınırda doktor normalde tek doz ilaç verirken ben hala 2 doz demir takviyesi alıyorumCanım bazıları da toprak yemek istermis, o da demir eksikliği belirtisi diye okumuştum, bir baktır istersen, ama kitap kokusu iyiymiş ilk defa duymuş oldum :)
Olmak istedim kilodasin ne güzel ben hiç 50 yıl bile görmedim 62 ile hamile kaldım şimdi 74 kilo oldum umarım doğumdan sonra eski halime dönerim yada daha aziCanim benim 3. Hamileligim . Daha oncekilerde 8- 9 kg civari aldim. Bunda da bu kadar alsam yeter. Yoksa dogum sonrasi iskelet diye gostercekler ☺ 47 kilo normal halim. Boyum 162 cm
Bende de toprak yeme isteği vardı hemde acayip toprak yememek için kendimi zor tutuyordum ama demirim çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum hemde ,günde 2 defa senede böyle bişey olabilir canımBu arada kizlar aranizda bu durum yasiyan varmi? Acayip kitap kokusu canim cekiyor veya boya kokusunu koklamak veya toz yemekhormonlardanmis galiba
Ay bende çok yiyiyorum geçen hafta bı gunde bir kilo çilek yedim ya en çok elma muz yedim benBol bol meyve ye :) kilolarca yedim :) hic birsey olmadi :)
Benim 34 TE alınan kilo 12 inşallah daha almam yaBen daha çok nefsimi körlemek istedim aslında . Hamilelikte de istediklerimi yemezsem emzirme döneminde dikkat edemem diye düşündüm. Bu tamamen kendimle ilgili yani kendimi Doğum sonrasına adapte etmemle ilgili. Bir de az kilo alan arkadaşlarımın bebekleri de küçük doğdu tabi genelleme yapmak yanlış olur. Bence ideali 12-14 kg almak hamilelikte
Evet canim. Dogumdan sonra sutum geldi. Ilkinde dogumdan sonra hemen geldi. Ikincide zaten geliyor.en iyisi kilonun fazlasi zararsutun normal gelmismiydi ozaman peki?
Bende gecen hafta hergun cilek alip cilek yedim. Cileksiz durmadimAy bende çok yiyiyorum geçen hafta bı gunde bir kilo çilek yedim ya en çok elma muz yedim ben
Aynen ben de 16. Haftaya kdr almadım doktor normal dedi ben şaşırmıştım. Hakikaten 16. Haftadan sonra zor zahmet durdurabildim kilo alımımı 11 kiloda kaldım şükür. 1 buçuk ay oldu doğum yapalı verdim hepsini. Kilo alımı bu aralıkta olunca lohusa döneminde terleme ile birlikte veriliyor hemen. 20. Gün civarı eski kiloma düşmüştüm şükür.Canım kilo alımı 16. Haftadan sonra başlıyormuş doktorum öyle demişti ben 16. Haftaya kadar hiç kilo almadım sonrasinda engel olamiyorum 70 kilo oldum 62 ile hamile kaldım
Cok iyi40 ci haftadayim 6 kilo aldim toplam. :)
Sag ol cevap icin..:)Zayif oldugunuz icin onemli degil o kadar. Ben mesela 67 ile hamile kaldim o yuzden hedefim 20 haftaya kadar kilo almamakti ve nitekim de almadim hic ve sonrasinda da dikkat etmeye devam ettim. Kilonuz suan icin gayet iyi. Kilo alimlarinizi yazdiginiza gore siz de temkinli ilerlemeyi dusunuyorsunuz.kontrolu birakmayanlar cok almiyor bence
2 haftam var yani demekkiCanım ben 16. Haftada başladım kilo almaya sende çok almamissin merak etme asıl kilo artışı 16. Haftadan sonra oluyor doktorum öyle demişti
Ay inşallah bende veririmAynen ben de 16. Haftaya kdr almadım doktor normal dedi ben şaşırmıştım. Hakikaten 16. Haftadan sonra zor zahmet durdurabildim kilo alımımı 11 kiloda kaldım şükür. 1 buçuk ay oldu doğum yapalı verdim hepsini. Kilo alımı bu aralıkta olunca lohusa döneminde terleme ile birlikte veriliyor hemen. 20. Gün civarı eski kiloma düşmüştüm şükür.
Ben 16. Haftada birden kilo almaya başladım canım 22ye geldiğimde 8 kilo almıştım sonra dikkat etmeye başladım 34. Haftadayim 12 kilo aldim2 haftam var yani demekki![]()
Aşırı değil tabi ama sana yük. Emzirme döneminde dikkat edersen verirsin umarım. Son 5 haftayı da en fazla 2 kilo ile kapatmaya çalış.75 kilo olmuşum 62 ile hamile kalmıştım çok kilo aldım ya 35 haftalık hamileyim nasıl vereceğim ben bu kiloları
Canim 13 kilo almisin bence cok degil. Dogumda en az 10 kilosu gider merak etme. Bundan sonra kilo alimin yavaslar zaten. Son 2- 3 hafta kilo almazsin. Hatta doguma yaklastikca bazi anne adaylari 1 kilo kadar veriryor. O zamana kadar da en fazla 1 kilo alirsin merak etme.75 kilo olmuşum 62 ile hamile kalmıştım çok kilo aldım ya 35 haftalık hamileyim nasıl vereceğim ben bu kiloları
İçimi rahatlatin canım inşallah dediğin gibi olurCanim 13 kilo almisin bence cok degil. Dogumda en az 10 kilosu gider merak etme. Bundan sonra kilo alimin yavaslar zaten. Son 2- 3 hafta kilo almazsin. Hatta doguma yaklastikca bazi anne adaylari 1 kilo kadar veriryor. O zamana kadar da en fazla 1 kilo alirsin merak etme.