- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
İnşallah canım benim kontrolüm de Cuma :) iyi haberlerini bekliyorum:)Bir aksilik çıkmazsa perşembe bakalım, inşallah benim prenses için herşey yolundadır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim kontrolüm de Cuma :) iyi haberlerini bekliyorum:)Bir aksilik çıkmazsa perşembe bakalım, inşallah benim prenses için herşey yolundadır :)
Owwww 7 km miii maşallah canım istesen alamazsın kilo o kadar yürümeyle :) :)Canim ben ilk 16 hafta zaten kilo almadim. Sonrasinda haftada 200 gr anca aldim. Birde ben gunde 7 km yuruyorum ve hateketli biriyim. Herhalde bunlar etkiledi.
Bi ara duruyo canım kilo alımı sen bol su bol yürüyüşle çıkmazsın 20 lere inşallah iyi düşün iyi olsun :)28+4 teyim ve toplamda 11 kilo aldimdoguma kadar 20 kiloyu gecicem sanirim64le hamile kaldim suan 75im
İnşallah canım benim kontrolüm de Cuma :) iyi haberlerini bekliyorum:)
İnsallah dediginiz gibi olur,her hafta 1 kilo aliyorum illaki,keske dursa:)Bi ara duruyo canım kilo alımı sen bol su bol yürüyüşle çıkmazsın 20 lere inşallah iyi düşün iyi olsun :)
Senin nasıl oldu ben 32.haftadan sonra sanki haftada 500grama yakın aldım, ki öncesinde ayda bir kilo gibi gitmiştimAy acaba son 3-4 haftada kaç kilo alınır
ben de 35. haftadayım. 5.5-6 kilo arası gidip geliyorum. 3 hafta önce bebiş 44 cm, 2 kiloydu. cuma kontrolüm var bakalım 2.5 kiloyu bulmuş mu bebiş :)Nasılsınız kızlar bebişlerin sağlığı sizlerin kilolar ne durumda :) ben 69 kilo oldum. Yani 12 kilo aldım şu ana kadar. Bebişim de Cumartesi günü 2650 gr 48 cm di
Ben not etmiştim canım baktım şimdi hangi haftada kaç kilo aldığıma da bende tam tersi olmuş başlarda biraz fazla almışım sonra duraklamış çok şükür ki. :) 30. Haftada 10 kilo almışım ben zaten, şuan 36. Haftadayım 12 kilo aldım toplamda.Senin nasıl oldu ben 32.haftadan sonra sanki haftada 500grama yakın aldım, ki öncesinde ayda bir kilo gibi gitmiştim
Benim kontrolüm de Cuma canım :)ben de 35. haftadayım. 5.5-6 kilo arası gidip geliyorum. 3 hafta önce bebiş 44 cm, 2 kiloydu. cuma kontrolüm var bakalım 2.5 kiloyu bulmuş mu bebiş :)
Allah sağlıkla kavuştursunİlk gebelikte 21 kilo aldım. Doğumda sadece 3 kilosu gitti. Bebeğim 8 aylıkken 16 kilosu daha gitti. Bana fazladan 2 kilo kaldı (49 kiloda durdu).
İkincide 19 kilo aldım. Doğumda 8 kilo gitti. 40 gun sonra 8 daha gitti. İki ay sonra ben yine 49 oldum.
Şimdi 3.melegimi bekliyorum. 18.haftanın bitiminde 9 kilo aldım. Su anda 58im.
Zayıf olunca gebelikte çok hızlı kilo alınıyor sanırım.
Ama panik yapmayın, 9 ayda alınan kilo şıp diye gitmiyor 7_8 ayı buluyor.
O bendede oluyor canım doktora gittim herşey normal bı sıkıntı yok dediBenim iki gündür karın ağrım var kızlar sizde de oluyo mu?
O bendede oluyor canım doktora gittim herşey normal bı sıkıntı yok dediBenim iki gündür karın ağrım var kızlar sizde de oluyo mu?
Ay 37+4 olduk ve alınan kilo 18 kilo olmuş çok oldum son 1 ayda 4 kilo almışımİlk gebelikte 21 kilo aldım. Doğumda sadece 3 kilosu gitti. Bebeğim 8 aylıkken 16 kilosu daha gitti. Bana fazladan 2 kilo kaldı (49 kiloda durdu).
İkincide 19 kilo aldım. Doğumda 8 kilo gitti. 40 gun sonra 8 daha gitti. İki ay sonra ben yine 49 oldum.
Şimdi 3.melegimi bekliyorum. 18.haftanın bitiminde 9 kilo aldım. Su anda 58im.
Zayıf olunca gebelikte çok hızlı kilo alınıyor sanırım.
Ama panik yapmayın, 9 ayda alınan kilo şıp diye gitmiyor 7_8 ayı buluyor.
Ay ben çok kilo aldım 37+4 düz son 1 ayda 4 kilo almışım 80 oldum toplamda 18 kilo oldu ay nasıl verilecek bu kilo acayip aldım bu arada bebişim 3280 Gr 49 cm olmuş doğuma kadar daha almasam bariNasılsınız kızlar bebişlerin sağlığı sizlerin kilolar ne durumda :) ben 69 kilo oldum. Yani 12 kilo aldım şu ana kadar. Bebişim de Cumartesi günü 2650 gr 48 cm di
Ben 32 haftaya kadar 12 kilo almıştım 15 kilo ile tamamlarim diyordum başta şimdi 37+4 haftaligim alınan kilo 1828+4 teyim ve toplamda 11 kilo aldimdoguma kadar 20 kiloyu gecicem sanirim64le hamile kaldim suan 75im
Bende 16. Haftadan sonra almaya başladım ama son 1 ayda 4 5 kilo aldım 37+4 dün bebiş 3280 Gr aldığım kilo 18 olmuşCanim ben ilk 16 hafta zaten kilo almadim. Sonrasinda haftada 200 gr anca aldim. Birde ben gunde 7 km yuruyorum ve hateketli biriyim. Herhalde bunlar etkiledi.