Hamilelikte kaç kilo aldınız

valla ağrı beni de korkutuyor çok tuhaf bir ağrı haftaya perşembe doktor randevum var o yüzden de gitmim o zaman giderim diyorum ama kararsızda kalıyorum
kilo konusunda da bakalım sonuna kadar kaç kilo alıcam bende merak ediyorum :))

inşallah bi durum yoktur haftaya perşembe doktor randevum var gidicem zaten bekliyorum o günü ...
epidural doğum çok hasar bıraktığını duydum o yüzden korkum var

Kızlar 29. Haftanın sonundayım, 7. ayımı mı bitirmiş oluyorum ?
Bu soru çok su götürür, ama internette ben bakmıştım daha yedinin içinde oluyorsun, dur benim takip ettiğim bir çizelge var sana onu atayım ama bu tablo bile ilerde gösteriyor

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-17-21-40-50.webp
    Screenshot_2016-12-17-21-40-50.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 96
kızlar bu arada benim karnımda ağrı oluyor göbeğin üst kısmı olarak bazen elleyemiyorum bile sizde yaşadınız mı veya oluyor mu
Bebeğin pozisyonuna göre bazen karın altı bazen göbeğin üstü sertleşip gerginleşiyo canımi bende de olmuştu. Şiddetli ağrı olmuyorsa endişelenme

Kızlar ben 1. Tetanozumu oldum ama 2.yi hala yaptırmadım . Vakti geçme gibi bi durum oluyo mu ?
Onu bir takibini yapan hemşireyle görüşsen iyi olur canım. 2 aşı arasında 1 aydan az zaman farkı olmaması gerektiğini biliyorum ama ne kadar geciktirilir bilmiyorum.
Canim ben yaptirmadim hic. Bunda da yaptirma niyetim yok.
Bence yaptırsanız iyi olurdu.

Alıntı: Tetanoz aşısı yapılan anne adayında oluşan antikorlar bebeğe de geçer ve bebeği yenidoğan döneminde oluşabilecek tetanoz hastalığına karşı koruma sağlar. Hamilelikte yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır. Bebeğin doğum sırasında kordonunun (özellikle evde doğumlarda) steril olmayan bir aletle, bıçakla vb. kesilmesi sonucu bebekte tetanoz gelişebilir. Yenidoğan döneminde bebekte gelişebilecek tetanoz yüksek oranda ölümcül olabilmektedir, bunun önlenmesi açısından bu aşı çok önemlidir. Doğumdan sonra bebeğe DTB (difteri, tetanoz, boğmaca) aşısı şeklinde üçlü aşı yapılır ve tetanoza karşı bağışıklık sağlanmış olur. Daha sonra tetanoz aşısının 10 yılda bir rapeli yapılmalıdır aksi taktirde bağışıklanma etkisiz olabilir.

24 şubat ta doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım. 70 ile doğuma girdim. Şu an 60 kiloyum. doğumdan eve geldiğimde 64'düm. Ekmek yemeden ve emzirerek 4 kiloyu verdim 15 günde. Ama o iki kilo da gözümde büyüyor.

24 şubat ta doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım. 70 ile doğuma girdim. Şu an 60 kiloyum. doğumdan eve geldiğimde 64'düm. Ekmek yemeden ve emzirerek 4 kiloyu verdim 15 günde. Ama o iki kilo da gözümde büyüyor.
Verirsin canım merak etme, bu azimle her türlü verirsin, maşallahh :KK200: Tam ideal 12 kg almışsın ne güzel :KK54:

Back
X