- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Sağol canım deneyeceğim kabızlıktan çatlak oluştu o kadar vahim durumKızlar kabızlıktan kurtulmak için bol bol kivi tavsiye ederim . Çok ama çok rahatlatıyo. tabi bol su her zaman şart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım deneyeceğim kabızlıktan çatlak oluştu o kadar vahim durumKızlar kabızlıktan kurtulmak için bol bol kivi tavsiye ederim . Çok ama çok rahatlatıyo. tabi bol su her zaman şart
Maşallah size ne güzel darısı başıma doğumdan sonra korse falan kullandım mı56:)) 57. 58 arası inip çıkıyorum
Buyük oğlumdada aldım o zamanda spor ve hafif diyetle bir yıla verdim.ama sanki hiç doğum yapmamis gibi duruyordum
Ikinci oğlum dada spor ve hafif diyetle 9,10aya verdim
Su an hiç bir yerimde fazla ligim yok
Fazla kaçırdığım zamanda bir kaç kg alsamda3 geri veriyorum
Bunun altını neden çizerek söylüyorum biliyor musun
Bizim kadınlar aç kalarak verip iki kayıtla aliyorlar,almazlarsada sarkiyorlar,yada apsurt cikintilar oluyor.
Yok sezeryandan kaldı diye de vicdanlarını rahatlatiyorlar yok öyle bir şey
Ikisinide yasadım.hatta sezeryanda öyle bir karnım kalmıştı ki çok korkuyordum ya böyle kalırsam diye
Karnım resmen sezeryan kesiminden aşağı da duruyordu(
Ve oğlum 4,5kg doğmuştu düşün o karnı artık
Annem bile demişti ki eyvah bu karım sarktı artık duzelmez
Ama spor diyet ve duzenli bi planla suan gayet sıkı ve fit bir anneyim
Masallah ben:)))
Yani aldigin kilo onemli degil vermek ise aslinda kolay ve eglenceli
Herkes çok korkutuyor çekilmez bı sancı diyende var rezillik diyende insanı küçük düşürücü davranıyorlar bile diyen var inan işin psikolojik yönü beni bitirdiBirde sana normal dogum konusunda bir ablan olarak cesaret vermek istiyorum
Inanki normal dogum anlatilan kadar kabus degil yeterki hazirli olmayj nefes alip vermeyi dogru ogren
Sadece bir kac saat surup biten bir surec
Gecen hafta gelinin dogumuna gittim
4cantim kadar agri hissetmedi 5santimden sonra 40 dk kadar hop dogum oldu hemen kalkti.
Dogumdan korkma sadece hazirlikli ol.
Aynen canım genelde öyle oluyo ama çok erken kilo alanlarda var..benim bi akrabam ilk 3 ayda 7-8 kilo almışdıCanım kilo alımı 16. Haftadan sonra başlıyormuş doktorum öyle demişti ben 16. Haftaya kadar hiç kilo almadım sonrasinda engel olamiyorum 70 kilo oldum 62 ile hamile kaldım
Allah razı olsun canım benim Allah'ım sana da kolay doğumlar nasip etsinhaylazzz canm bende okudum ıns olur hayırlısıyla
İyiki almamışim yoksa doğuma kadar 100 kilo olur musum yaAynen canım genelde öyle oluyo ama çok erken kilo alanlarda var..benim bi akrabam ilk 3 ayda 7-8 kilo almışdı![]()
Amın canm cok sagol cumlemıze ıns.bende 62.5 la hamıle kaldm ıns cok almam boy da 1.60Allah razı olsun canım benim Allah'ım sana da kolay doğumlar nasip etsin
Benim boyum 164 bende 62 kilo ile hamile kaldım canım ilk 16 hafta hiç kilo almadım sonrasinda çok 8 9 kilo aldım şimdilik tabi 70 71 arasi gidip geliyorum doğuma kadar daha ne kadar alırım bilmiyorum inşallah çok almam sonrası vermesi zor olurAmın canm cok sagol cumlemıze ıns.bende 62.5 la hamıle kaldm ıns cok almam boy da 1.60
Hemen hemen ayniyiz ama ben cok kilo almisim sana gore. Boyum 170, 61 le hamile kaldim simdi 67 oldum :/ nasil bu kadar az aldin sırrın nedir :)62.200 ile hamile kaldim. 23 haftalik hamileyim 65.500 üm :) boyumda 1.72 iyiyim herhalde eheheh
Sanırım bu sorunun cevabı yok ben normal yediğim gibi yiyiyorum aslında ama kilo alisim hızlı oldu 16. Haftada kilo almaya başladım şimdi 30. Haftadayim 9 kilo aldım bileya hamilelikte cok yedigimiz icin mi kilo alıyoruz yoksa normalde yedigimiz hersey kilomu yapıyor hemen:) istahım suan acık degil normal de nasılsam oyleyim hergun tartılıyorum
ozaman metabolizma yavaslıyor yediklerimizi eskiye gore daha yavas yakıyoruz..ben 500 gram almısım onun hesabını yapıyorum simdidenSanırım bu sorunun cevabı yok ben normal yediğim gibi yiyiyorum aslında ama kilo alisim hızlı oldu 16. Haftada kilo almaya başladım şimdi 30. Haftadayim 9 kilo aldım bile
Doğuma 2 ay var bu 2 ay ne kadar kilo alırım bilmiyorumozaman metabolizma yavaslıyor yediklerimizi eskiye gore daha yavas yakıyoruz..ben 500 gram almısım onun hesabını yapıyorum simdiden.. 3 kilo falan daha alırsınız belki daha fazla olmaz sanıyorum
Ayy inşallah sende de işe yarar canım çok geçmiş olsunSağol canım deneyeceğim kabızlıktan çatlak oluştu o kadar vahim durum
İşte bunu ben de çok merak ediyorummmm 2ayda kaç kilo daha alırız kiDoğuma 2 ay var bu 2 ay ne kadar kilo alırım bilmiyorum
Sağol canım benim kuru incir kayısı herşeyi denedim bide kiviyi deneyimAyy inşallah sende de işe yarar canım çok geçmiş olsun
Sanki en az bi 5 6 kilo daha alırız gibi geliyo belkide daha fazlaİşte bunu ben de çok merak ediyorummmm 2ayda kaç kilo daha alırız ki
11 var zaten 6 daha alırsam oy oy oyyyy 17 kilo almış olurum walla ayyySanki en az bi 5 6 kilo daha alırız gibi geliyo belkide daha fazla
Bir hafta oluyor gelinimiz dogum yapaliHerkes çok korkutuyor çekilmez bı sancı diyende var rezillik diyende insanı küçük düşürücü davranıyorlar bile diyen var inan işin psikolojik yönü beni bitirdi