Hamilelikte kaç kilo aldınız

Sanırım bu sorunun cevabı yok ben normal yediğim gibi yiyiyorum aslında ama kilo alisim hızlı oldu 16. Haftada kilo almaya başladım şimdi 30. Haftadayim 9 kilo aldım bile
Canım bende de durum senin gibi, komşum ile en son 24.haftada gitmiştik, dün onun kontrolu vardı, son kontrolden günümüze 3 kilo almış ki yemesine içmesine ben şahidim öyle çok yiyen biri de değil, şimdi son iki buçuk ay bakalım daha ne kadar alacak ( bu arada toplamda 9 kilo almış oldu)

Maşallah size ne güzel darısı başıma doğumdan sonra korse falan kullandım mı
Ilk dogumum normal dogumdu ve cok buyuk bir karnim vardi
Dogumumu yapan dr demistiki karnini acilen kuculmesi icin sararsan sikarsan ayni yasli kadinin karni gibi buzusur
Sen spor yap dedi ve ben tamamen sporla o karindan kurtuldum.
Ikinci oglumda resmen faciaydi karnim
Onu korseyle degilde bir şalla hafif hafif hyukari dogru sariyordum cunku sezeryan kesigi cok agriyordu ve koku olusuyordu.
Onuda gene sporla hallettim
Suan iyi

Dogumumu yapan dr demistiki karnini acilen kuculmesi icin sararsan sikarsan ayni yasli kadinin karni gibi buzusur
Onu korseyle degilde bir şalla hafif hafif hyukari dogru sariyordum cunku sezeryan kesigi cok agriyordu ve koku olusuyordu.
Suan iyi
Benim doğum şekli şu an belli değil ama bende korse konusunda çok kararsizdim, yani sezeryanda ds korse kullanılabilir diyorsunuz doğru mu anlıyorum, sezeryan köşeleri falan satılıyor olmadı onlara bakmaya başlayalım

Kızlarr dün kontrolüm vardı, bebişim 600 gram almış :nazar: Ben sadece 2 kilo almışım çok mutluyum :confused: Doktor da kiloyla alakalı bir problemimiz yok gayet iyi gidiyorsun dedi. :halay: Şuanda güncel 12 kilo almış bulunmaktayım.

I
Kızlarr dün kontrolüm vardı, bebişim 600 gram almış :nazar: Ben sadece 2 kilo almışım çok mutluyum :confused: Doktor da kiloyla alakalı bir problemimiz yok gayet iyi gidiyorsun dedi. :halay: Şuanda güncel 12 kilo almış bulunmaktayım.

Oyy maşallah, son aylarda artık aylık iki kilo alınca mutlu oluyoruz:KK49:

Suan iyi
Canim ben normal dogum yaptim ve dogumdan hemen sonra sardim. Hic karnim sarkmadi. Ikinci dogumumda normaldi. Onda da aynisini yaptim ve yine dogum yapmamis gibiyim. 3. Hamileligim karnim kucuk yine.
Birde ben yuruyus yapmayi seven biriyim bununda etkisi vardir eminim.

68 kilo ile hamile kaldım, şu anda 68,9 kiloyum. Dikkat ederseniz kilo almazsınız. Benim sadece bebeğim alıyor kiloyu. Huzurlu bir hamilelik dilerim.
Sizinki çok iyiymiş gerçekten ama hamileliğin doğasında büyüyen göğüsler, rahim, su vs birsürü şey var bunların zaten toplamı 12 kilo deniyor ve buna normal deniliyor. Siz nasıl hiç kilo almadınız onu anlayamadım:confused:

Sizinki çok iyiymiş gerçekten ama hamileliğin doğasında büyüyen göğüsler, rahim, su vs birsürü şey var bunların zaten toplamı 12 kilo deniyor ve buna normal deniliyor. Siz nasıl hiç kilo almadınız onu anlayamadım:confused:

Bütün şekerlere alerjim var. Eskiden yerdim, ilacımı alırdım artık ilaç alamadığım için yiyemiyorum :) Paketli gıda, gazlı içecek, kahve, günde bir bardaktan fazla çay içmiyorum. Sadece sebze, et, bakliyat, nadiren kuruyemiş yiyorum. Günde bir dilim ekmek ya yerim ya yemem. Haftada bir tabaktan fazla makarna/pilav/mantı tüketmem.
Günde işe gidip gelirken 2 km yürüyorum. Bütün hamileliğim nefs mücadelesi:) Baklava çekiyor canım, gidip havuç yiyorum. Pilav yiyesim geliyor, gidip salatalık kemiriyorum :)

Hem diyetisyenim hem doktorum ile çalışıyorum. Kan değerlerim aylık ölçülüyor. Zor ama imkansız değil. Zaten neredeyse haftada 0,5 kilo almaya başladım artık. Hamileliği tahminim 6 kilo ile kapatacağım.

Bütün şekerlere alerjim var. Eskiden yerdim, ilacımı alırdım artık ilaç alamadığım için yiyemiyorum :) Paketli gıda, gazlı içecek, kahve, günde bir bardaktan fazla çay içmiyorum. Sadece sebze, et, bakliyat, nadiren kuruyemiş yiyorum. Günde bir dilim ekmek ya yerim ya yemem. Haftada bir tabaktan fazla makarna/pilav/mantı tüketmem.
Günde işe gidip gelirken 2 km yürüyorum. Bütün hamileliğim nefs mücadelesi:) Baklava çekiyor canım, gidip havuç yiyorum. Pilav yiyesim geliyor, gidip salatalık kemiriyorum :)

Hem diyetisyenim hem doktorum ile çalışıyorum. Kan değerlerim aylık ölçülüyor. Zor ama imkansız değil. Zaten neredeyse haftada 0,5 kilo almaya başladım artık. Hamileliği tahminim 6 kilo ile kapatacağım.
Gerçekten tebrikler o halde :KK76: İrade önemli :KK54:

Kızlar bir doktordan duymuştum, bebeğin üç aşağı beş yukarı kilosu belli olurmus o bir şekilde bünyemizden karşılarmış gereksimlerinı, o nedenle aslında kilodan önemlisi bebek için yararlı şeyler tüketmek yoksa o zaten temel ihtiyaçlarını bizim depolarda karşılıyor

68 kilo ile hamile kaldım, şu anda 68,9 kiloyum. Dikkat ederseniz kilo almazsınız. Benim sadece bebeğim alıyor kiloyu. Huzurlu bir hamilelik dilerim.
Ins bende almam cok tesekkur ederm rabbım ıns hayırla kolayca kavustursun meleklerımıze

maaşallah hem sana hem de bebeğine. çok özeniyorum böyle az kilo alıp bebeği de sağlıklı olmak ne güzel. ben de çok almadım, 3.5- 4 kilo aldım ama seninki daha iyimiş :) diyetisyene mi gidiyorsun

maaşallah hem sana hem de bebeğine. çok özeniyorum böyle az kilo alıp bebeği de sağlıklı olmak ne güzel. ben de çok almadım, 3.5- 4 kilo aldım ama seninki daha iyimiş :) diyetisyene mi gidiyorsun

Teşekkür ederim, siz de az almışsınız ki haftanız benden önde:) Yakında yetişirim size:) Doktoruma gittiğimde diyetisyenle de görüşüyorum, ama listeye bağlı değilim, beslenme biçimi ve yediklerimi not alıp gösteriyorum; beraber dengeliyoruz.

33.haftadayım şu ana kadar toplam 10 kg aldım :skandal: Oysa ki ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım zaten ne olduysa 25.haftadan sonra oldu birden büyüdü bebişim ve tabi bende:bicak:Annişler ben bu kalan 8 haftada ne yapmalıyım ki sadece bebiş kilo almalı ben değil :işsiz:

33.haftadayım şu ana kadar toplam 10 kg aldım :skandal: Oysa ki ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım zaten ne olduysa 25.haftadan sonra oldu birden büyüdü bebişim ve tabi bende:bicak:Annişler ben bu kalan 8 haftada ne yapmalıyım ki sadece bebiş kilo almalı ben değil :işsiz:

Siz de aşırı almamışsınız ki:) Neler duyuyoruz. Bol protein, bol sebze, az karbonhidrat az şeker:) Tek çözüm bu.

Back
X