Hamilelikte kaç kilo aldınız

Bence gayet iyi normal ben 22. Haftada 7 kilo almıştım şimdi 32. Haftadayim 11 kilo aldım
15 kiloya kadar normal ama 11 de kal demişti doktorum hayırlısıyla son zamanları görebilirsem inşallah kiloyu çok takmıyorum tek isteğim gününde sağlıklı bir şekilde Doğum yapmak . Allah herkese sağlıklı sorunsuz Doğum nasip etsin

15 kiloya kadar normal ama 11 de kal demişti doktorum hayırlısıyla son zamanları görebilirsem inşallah kiloyu çok takmıyorum tek isteğim gününde sağlıklı bir şekilde Doğum yapmak . Allah herkese sağlıklı sorunsuz Doğum nasip etsin
Bugün doktora gittim doktor çok almışsın dedi toplamda 12 kilo almışım son 1 ayda 3 kilo aldığım için çok dedi

Kilo almamayı nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar ? Lütfen bunun bi püf noktası varsa söyleyin. Diyetisyene gitmeye başladım . 1 haftadır dediklerini uyguluyorum ama açım. Ondan önceki 2 hafta pek dikkat etmedim. Daha dogrusu eskiden ne yiyorsam aynen yemeye devam ettim ve 1.5 kilo aldım 2 haftada. Gebeligim daha 10 hafta. Obez olup çıkıcam diye korkuyorum vallahi.

Kilo almamayı nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar ? Lütfen bunun bi püf noktası varsa söyleyin. Diyetisyene gitmeye başladım . 1 haftadır dediklerini uyguluyorum ama açım. Ondan önceki 2 hafta pek dikkat etmedim. Daha dogrusu eskiden ne yiyorsam aynen yemeye devam ettim ve 1.5 kilo aldım 2 haftada. Gebeligim daha 10 hafta. Obez olup çıkıcam diye korkuyorum vallahi.
Hormonlar canım ya ah bu hormonlar sürekli açım ya

aynen canım katılıyorum sana hatta şu 20. haftada olup da daha 3 kilo aldım diyenlere inanasım gelmiyor çünkü ekmek hiç yemedim ve aburcubur ise haftada anca 2 kere çikolata atmışımdır ama gel gör ki 26. haftadayım 12 kilo aldım :bicak::bicak: psikolojim bozuldu..günde 2 kere basküle çıkıp druyorum :( çok korkuyorum 40.haftada ne olacağım diye :eek::eek:

Back
X