Hamilelikte kaç kilo aldınız

aynen canım katılıyorum sana hatta şu 20. haftada olup da daha 3 kilo aldım diyenlere inanasım gelmiyor çünkü ekmek hiç yemedim ve aburcubur ise haftada anca 2 kere çikolata atmışımdır ama gel gör ki 26. haftadayım 12 kilo aldım :bicak::bicak: psikolojim bozuldu..günde 2 kere basküle çıkıp druyorum :KK43: çok korkuyorum 40.haftada ne olacağım diye :eek::eek:
kişiden kişiye de değişir, beslenme şekliyle de. ben öncesinde ve başından beri karatay beslenmesi leptin kuralıyla besleniyorum ve 4.5-5 kilo aldım ve 20 haftaya kadar hiç almadım.

kesinlikle her gün tartılma dedi bana diyetisyen. Her cuma sabah lavabodan sonra , en hafif kıyafet ile tartıl ve her hafta not al dedi. Bunun haricinde tartıya çıkma dedi. Benim perşembe günü diyeti aynen uyguladıgım 1 haftam doluyor. Tartılıcam ve yine aldıysam koyvercem yaw. Hem aç kal hem kilo al. Gözümün önünden çikolatalar pastalar pizzalar geçiyor. Tadımlık bile bozmadım diyeti . Hiç adil değil kilo alırsam :KK43: :KK43:
diyetisyenler öyle diyor ama ben duramam her gün tartılırım. insan kendini bilir. ben her gün tartılmazsam kilomu kontrol altında tutamam.

diyetisyenler öyle diyor ama ben duramam her gün tartılırım. insan kendini bilir. ben her gün tartılmazsam kilomu kontrol altında tutamam.

Siz bilirsiniz tabiki. Ben hak verdim adama. Acaip moralim bozuldu geçen gün. değişken kilom var. O gramlar hep oynar ama aç aç gezince üstüne fazla gorunce gerildim çok. bakmıcam beklicem dedim 1 hafta.

S sakyuz
Bebeğinizin kilosu normal mi ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın şuan bebeğin ağırlığını görebiliyorsa doktor , normal mi? Normalse biz de dikkat edelim . Benek faydalansın diye yemeyelim ne istersek :)
Canım bugün kontrolüm vardı bebeğin gelişimi çok şükür iyi normalde sata göre 18+1. Ama. Ölçümleri 18+5 gün 4 gün önden bile gidiyor gelişi yani bebek besleniyor önemli olan abur cubur ve boş gıda tüketmemem bol kalori almamak doktorumda protein ağırlı beslenmemi önerdi bol salata bol yopurt ölçülü meyve tüketimi ve akşam sekizden sonra yeme mümkünse dedi hergün yürüyüş yapmamı önerdi

Ben 12. Haftaya girdim baktim hala ayniyim istedigimide yiyorum artik geceleri yemiyim diye kendimi kasiyorum ac yatiyorum ama dedim boyle olmaz ye gitsin:)

Ben 12. Haftaya girdim baktim hala ayniyim istedigimide yiyorum artik geceleri yemiyim diye kendimi kasiyorum ac yatiyorum ama dedim boyle olmaz ye gitsin:)

Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Önemli olan yememek değil, makul şeyleri yemek. Akşam salatalık yiyip yatmakla kurabiye yiyip yatmak çok farkediyor.

kızlar selam. ben 65 kilo ile hamile kaldım boyum 169 cm. 16 haftaya kadar her şey çok güzel gitti hiç kilo almadım hiç kusmadım hatta midem bile bulanmadı.
Fakat ne olduysa 16dan sonra oldu. :( 22. haftama girdim 5 kilo aldım
Yıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım, son kan tahlilimde de tiroidim yüksek çıktı umarım kilo alma nedenim odur.
Moralim bozuldu çok takıntılıyım kilo konusunda, benim gibi tiroid hastası var mı aranızda?

bende 18+5 im
4 kilo aldım toplamda. beslenmeme de dikkat ediyorum. abur cubur çok nadir yiyorum.
4 kilo almama rağmen hamile gibi durmuyorum. inşallah kontrollü gidebilirim :))

Canım ben 16. Haftaya kadar hiç kilo almadım sonrasinda başladı kilo alımı bence erkenken dikkat et canım

kizlar ben 11+0 im. başlangıçta 3 kilo verdim ve hala hiç almadım.bu durum normalmi ki.

kızlar selam. ben 65 kilo ile hamile kaldım boyum 169 cm. 16 haftaya kadar her şey çok güzel gitti hiç kilo almadım hiç kusmadım hatta midem bile bulanmadı.
Fakat ne olduysa 16dan sonra oldu. :KK43: 22. haftama girdim 5 kilo aldım
Yıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım, son kan tahlilimde de tiroidim yüksek çıktı umarım kilo alma nedenim odur.
Moralim bozuldu çok takıntılıyım kilo konusunda, benim gibi tiroid hastası var mı aranızda?
Bende 4 senedir tiroid tedavi görüyorum 4 senedir her sabah ilaç kullanıyorum bende 16. Haftaya kadar hiç kilo almadım şimdi 33 haftadayim 12 kilo aldım bu arada tiroid ilacımi 2 aydır yarım alıyorum doktor kontrolünde buda kilo almama sebep olmuştur eminim

Back
X