Hamilelikte kaç kilo aldınız

Yaa bu bir haftadır birşey oldu bana yani yemem değişmedi belki ama göbeğim iki günde acayip büyüdü, resmen bir haftada bir kiloya yakın kilo aldım :(
Vucudun fazla odem tutmaya baslamistir. Son aylarin artik normal canim.

Yaa bu bir haftadır birşey oldu bana yani yemem değişmedi belki ama göbeğim iki günde acayip büyüdü, resmen bir haftada bir kiloya yakın kilo aldım :KK43:
Benimde öyle 2 haftada 2 kilo aldım nasıl olacak böyle bilmiyorum 6 7 hafta var daha her hafta 1 kilo alırsam yandım

Bende 4 senedir tiroid tedavi görüyorum 4 senedir her sabah ilaç kullanıyorum bende 16. Haftaya kadar hiç kilo almadım şimdi 33 haftadayim 12 kilo aldım bu arada tiroid ilacımi 2 aydır yarım alıyorum doktor kontrolünde buda kilo almama sebep olmuştur eminim
Bende bu cuma tekrar gidip tahlil yaptıracağım. Ahh şu tiroid küçücük hap bu kadar mı değiştirir insanın hayat kalitesini, değerlerim yükseldiği an doyma hissim bedenimden uzaklaşıyor :) umarım bundan sonra daha kontrollü ilerler kilo almamız :KK200:

ben 25 haftaligim 8 buck kilo aldım bile 56 buçukla da hamile kaldim çok hızlı gidiyor benim ya

Bende bu cuma tekrar gidip tahlil yaptıracağım. Ahh şu tiroid küçücük hap bu kadar mı değiştirir insanın hayat kalitesini, değerlerim yükseldiği an doyma hissim bedenimden uzaklaşıyor :) umarım bundan sonra daha kontrollü ilerler kilo almamız :KK200:
Ben her ay gidiyorum canım endokrin e sürekli tahlil yaptırıyorum

Back
X