Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11+2 yim canimSenin kaçıncı haftan canm
Seni 30.haftadan sonra buralarda görmek isteriz canım4.5 aylık hamileyim. 2 kilo aldım. Deli gibi de yemek yiyorum basından beri. Sonradan almam inşallah fazla.![]()
Seni 30.haftadan sonra buralarda görmek isteriz canım![]()
Canım asıl kilo alimi 16. Haftada başlıyor 20 den sonra çoğalıyor 30 dan sonra zaten artık takmiyo oluyorsun sanırım ben tartilmiyorum artık4.5 aylık hamileyim. 2 kilo aldım. Deli gibi de yemek yiyorum basından beri. Sonradan almam inşallah fazla.![]()
İnşallah öyledir canım yarın 34. Haftaya gircem toplamda 12 kilo aldım bana çok gibi geliyoİki haftada 1 kilo falan alsak ennnnn fazla 4 kilo daha alırız canım o da hiçbi şey değil bence biz bu kilo işini hallettik :) toplamda 15 kilo almak hiçte fena sayılmaz bencehaylazzz
İlk başlarda dikkat et canım ilk başta alınan kilonun bebeğe hiçbir faydası yokmuş doğum sonrası için anneye fazlalikltan başka getirisi yokkızlar ben ilk hamileliğimde 52 kg ile hamile kalıp 75 ile doğum yapmıştım..tam 23 kilo aldımama bende bulantı, tiksinme falan hiç olmuyo maşallah..tam tersi en başından bi iştah açılması oluyo ve 9 ay boyunca tam gaz devam..
bu sefer de şuan daha 5+6 dayım ne bulantı ne bi şey..aynen iştahım acayip açıldı, yine sanırım aynı olucam..ama bu sefer 60 kg ile hamile kaldım..85 i bulurum böyle giderse![]()
![]()
![]()
![]()
evet ben geçen hafta 1.5 kilo almıştım.4.5 aylık hamileyim. 2 kilo aldım. Deli gibi de yemek yiyorum basından beri. Sonradan almam inşallah fazla.![]()
İnşallah doğumdan sonra bende veririm bütün kiloyuBende hamileyken ne bulsam yedim gece gündüz ve tam 23 kilo aldım bebeğim şu an 6 aylık ben 26 kilo geri verdim çünkü oğlum çoook yaramaz![]()
Canım bende almaya başladım son 9 günde 800 gr almışım ve 4 gündür 1 saat yürüyorum ve yürümeye devam edeceğim ama anlamadığım nokta kaçamak yapmamama rağmen ne kadar hızlı 1 haftada 800 gr allhtan yürüyüşe başladım da kg sabitlendievet ben geçen hafta 1.5 kilo almıştım.
Canım bende almaya başladım son 9 günde 800 gr almışım ve 4 gündür 1 saat yürüyorum ve yürümeye devam edeceğim ama anlamadığım nokta kaçamak yapmamama rağmen ne kadar hızlı 1 haftada 800 gr allhtan yürüyüşe başladım da kg sabitlendi
Şu anda 20 haftalığımevet ben geçen hafta 1.5 kilo almıştım.
ben daha bugün izne ayrıldım, artık gündüzleri dinlenip akşamları yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ben de. benim tek zaafım tatlı. tatlı dışında kaçamağım yok desem olur. pazartesiden itibaren düzenli kahvaltı edip tatlı isteklerini de bastıracağım inşallah. son 1.5 ayı 2-3 kilo ile kapatabilirsem çok iyi.Canım bende almaya başladım son 9 günde 800 gr almışım ve 4 gündür 1 saat yürüyorum ve yürümeye devam edeceğim ama anlamadığım nokta kaçamak yapmamama rağmen ne kadar hızlı 1 haftada 800 gr allhtan yürüyüşe başladım da kg sabitlendi