Hamilelikte kaç kilo aldınız

59 olmusum baktim simdi:confused: sabah ac karnina tartilmak lazim ama normalde aksam 58 kusur cikardim 1 kiloya yakin almisim

4.5 aylık hamileyim. 2 kilo aldım. Deli gibi de yemek yiyorum basından beri. Sonradan almam inşallah fazla. (:

İki haftada 1 kilo falan alsak ennnnn fazla 4 kilo daha alırız canım o da hiçbi şey değil bence biz bu kilo işini hallettik :) toplamda 15 kilo almak hiçte fena sayılmaz bence haylazzz haylazzz

kızlar ben ilk hamileliğimde 52 kg ile hamile kalıp 75 ile doğum yapmıştım..tam 23 kilo aldım :skandal: ama bende bulantı, tiksinme falan hiç olmuyo maşallah..tam tersi en başından bi iştah açılması oluyo ve 9 ay boyunca tam gaz devam..
bu sefer de şuan daha 5+6 dayım ne bulantı ne bi şey..aynen iştahım acayip açıldı, yine sanırım aynı olucam..ama bu sefer 60 kg ile hamile kaldım..85 i bulurum böyle giderse :D :D :D :oha:

kızlar ben ilk hamileliğimde 52 kg ile hamile kalıp 75 ile doğum yapmıştım..tam 23 kilo aldım :skandal: ama bende bulantı, tiksinme falan hiç olmuyo maşallah..tam tersi en başından bi iştah açılması oluyo ve 9 ay boyunca tam gaz devam..
bu sefer de şuan daha 5+6 dayım ne bulantı ne bi şey..aynen iştahım acayip açıldı, yine sanırım aynı olucam..ama bu sefer 60 kg ile hamile kaldım..85 i bulurum böyle giderse :KK70: :KK70: :KK70: :oha:
İlk başlarda dikkat et canım ilk başta alınan kilonun bebeğe hiçbir faydası yokmuş doğum sonrası için anneye fazlalikltan başka getirisi yok :halay:

evet ben geçen hafta 1.5 kilo almıştım.
Canım bende almaya başladım son 9 günde 800 gr almışım ve 4 gündür 1 saat yürüyorum ve yürümeye devam edeceğim ama anlamadığım nokta kaçamak yapmamama rağmen ne kadar hızlı 1 haftada 800 gr allhtan yürüyüşe başladım da kg sabitlendi

Canım bende almaya başladım son 9 günde 800 gr almışım ve 4 gündür 1 saat yürüyorum ve yürümeye devam edeceğim ama anlamadığım nokta kaçamak yapmamama rağmen ne kadar hızlı 1 haftada 800 gr allhtan yürüyüşe başladım da kg sabitlendi
evet ben geçen hafta 1.5 kilo almıştım.
Şu anda 20 haftalığım

ben daha bugün izne ayrıldım, artık gündüzleri dinlenip akşamları yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ben de. benim tek zaafım tatlı. tatlı dışında kaçamağım yok desem olur. pazartesiden itibaren düzenli kahvaltı edip tatlı isteklerini de bastıracağım inşallah. son 1.5 ayı 2-3 kilo ile kapatabilirsem çok iyi.
tuz tüketiminde farklılık oldu mu ya da suyu azalttın mı? acaba onlardan kaynaklı olabilir mi? son haftalarda ödem de başlıyor, o da kilo artışına sebep olur.

Back
X