Hamilelikte kaç kilo aldınız

hımmm şimdi okudum. sen son haftalarda da değilsin. tuz ya da az su tüketimi olabilir belki.
CAnın tuz tüketimim aynı hiç farklı değil su da günlük 3 lt tüketiyorum anlamadım gitti valla

hımmm şimdi okudum. sen son haftalarda da değilsin. tuz ya da az su tüketimi olabilir belki.
Galiba bebeğin hızlı büyüme dönemi belkide vücudumun ihtiyacı var hayırlısı sen kaçıncı haftadasın canım kaç kg aldın toplamda

Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Bn 12 haftalık hamileyim ama 3 kilo verdim almak yerine kontrole gittim cok şükür bebeğim iyi gelişimi gayet gzl

Bn 12 haftalık hamileyim ama 3 kilo verdim almak yerine kontrole gittim cok şükür bebeğim iyi gelişimi gayet gzl
canim seninle aynıyız. 11+4 um. 3.300 kg verdim. tedirgin oluyorum. kontrolüm haftaya cuma.günler geçmek bilmiyor. ne diyecek bu duruma merak ediyorum

canim seninle aynıyız. 11+4 um. 3.300 kg verdim. tedirgin oluyorum. kontrolüm haftaya cuma.günler geçmek bilmiyor. ne diyecek bu duruma merak ediyorum
Daha baslardasiniz. Zaten bebek en fazla 10-20 gr cok birseye ihtiyaci yok. Genelede 16. Haftadan sonra kilo aliniyor. Mide bulatisi o haftalarda azaliyor yada geciyor.

23 kg aldım 40+2deyim hala bekliyoruz .normal Doğum istiyorum. Ben aldığım kiloları çok fazla takmıyorum. Emzirme sırasında hamur işini vs kesmeyi ve dikkat etmeyi düşünüyorum. Çünkü bünye çok hızlı çalışıyor. Hamilelikte de dikkat edersem sıkılırım diye düşündüm emzirmede dikkat edemem sonra kilolar kalır dedim ama görcez bakalım.veririm diye düşünüyorum ama hamilelik kilolarını takmayın. Bebek küçük olmasın yeter ki

Selam kızlar 19+0'ım henüz 2 kilo aldım, normalden fazla kiloyla hamile kaldım umarım abartmadan devam ederim. Baseni olan biriyim basenim kendi kendine genişlemeye başladı :KK12:

23 kg aldım 40+2deyim hala bekliyoruz .normal Doğum istiyorum. Ben aldığım kiloları çok fazla takmıyorum. Emzirme sırasında hamur işini vs kesmeyi ve dikkat etmeyi düşünüyorum. Çünkü bünye çok hızlı çalışıyor. Hamilelikte de dikkat edersem sıkılırım diye düşündüm emzirmede dikkat edemem sonra kilolar kalır dedim ama görcez bakalım.veririm diye düşünüyorum ama hamilelik kilolarını takmayın. Bebek küçük olmasın yeter ki
ben ilkinde aldığım 10.5 kiloyu bile veremeyince ki aradan 6 yıl geçti, o yüzden bunda temkinli davranıyorum.

18. Haftamda 5. Kilomu almışım çok sanırım. Ayda kaç kilo normal ?

Bence hiç tedirgin olma ben zayıfladım ama bebeğim kilomu aldı çünkü 12 haftayken 70 gr netten bi bak bu kilolu demek yani ben zayfladim o aldı yerim ben onu yaaa :D

Önemli olan bebislerimizin sağlıklı olmasi canım kilo alınız verilir ama yinede dikkat etmek gerekiyor bizim aldığımız kilonun bebeğe hiçbir faydası yok

Selam kızlar 19+0'ım henüz 2 kilo aldım, normalden fazla kiloyla hamile kaldım umarım abartmadan devam ederim. Baseni olan biriyim basenim kendi kendine genişlemeye başladı :KK12:
Canım çok takma derim sürekli kilo alarak devam etmiyorsun ben 22. Haftada 8 kilo almıştım şimdi 34. Haftadayim toplamda 12 kilo aldım

Canım çok takma derim sürekli kilo alarak devam etmiyorsun ben 22. Haftada 8 kilo almıştım şimdi 34. Haftadayim toplamda 12 kilo aldım

12 kilo sizinde iyi aslında gayet dozunda ilerlemiş. Zaten doğumda çoğunu atacaksınız. Bende inşallah dozunda ilerlerim aşırı kilo almaktan çok korkuyorum

Kizlar ben hamileligimi ogrendigim de 53 dum yani
6 haftalik..........53
10 haftalik........54
12 haftalik.........54,5
14 haftalik.........54,8

3. Aydan sonra kilo alinir diye biliyodum ama bilmiyorum benim durumum iyi mi sizce de. Ama doktorum bebegimin gayet saglikli oldugunu soyledi cok sukur. :)

Back
X