- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Bu aralar çok hızlı aldım nasıl dur diyeceğim sanki yemesemde alıyorumAşırı değil tabi ama sana yük. Emzirme döneminde dikkat edersen verirsin umarım. Son 5 haftayı da en fazla 2 kilo ile kapatmaya çalış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar çok hızlı aldım nasıl dur diyeceğim sanki yemesemde alıyorumAşırı değil tabi ama sana yük. Emzirme döneminde dikkat edersen verirsin umarım. Son 5 haftayı da en fazla 2 kilo ile kapatmaya çalış.
vücut kendini doğuma hazırlamaya başlıyor son haftalarda. belki ödem de olabilir.Bu aralar çok hızlı aldım nasıl dur diyeceğim sanki yemesemde alıyorum
İnşallah odemdir bol su içeyim bu aralar barivücut kendini doğuma hazırlamaya başlıyor son haftalarda. belki ödem de olabilir.
Benimde en büyük merak konum bu 35 haftalık hamileyim 13 kilo aldım daha almak istiyorum34 hafta 11 kilo , galiba fena değilim kızlar. Bundan sonra ne kadar alırım bi bilsem
Benim aldığım kilo tam sınırda inşallah dahada almamBak canim bu resimde hafta hafta alinan kilolar var.
34-37 arası kilo sabitlemiş mesela oysa en çok alınan haftalar olarak biliyordumBak canim bu resimde hafta hafta alinan kilolar var.
Bundan sonra çok alınmaz diyolar ama bilemiyorum yine de . Doğumdan sonra kalırsa kilolar naparızBenimde en büyük merak konum bu 35 haftalık hamileyim 13 kilo aldım daha almak istiyorum
Aynen benimde dikkatimi çekti son ayda haftada 1 kilo alınıyor diyorlar demekki kişiden kişiye değişebiliyor34-37 arası kilo sabitlemiş mesela oysa en çok alınan haftalar olarak biliyordum
Çevremde son ayda 6 kilo alan bile varken korkuyorum açıkçasıBundan sonra çok alınmaz diyolar ama bilemiyorum yine de . Doğumdan sonra kalırsa kilolar naparız![]()
Gayet iyi bemce20. Hafta 4-5 kilo gayet iyi o zaman
Sıcaklara denk gelirse olabilir canım çünkü ödem çok oluyor sen şanslısın çok sıcak hava görmeyeceksinÇevremde son ayda 6 kilo alan bile varken korkuyorum açıkçası
Umarım benzemeyiz o kadar alanlaraa ^-^Çevremde son ayda 6 kilo alan bile varken korkuyorum açıkçası
İnşallah bende almam ya doğuma 1 ay falan var mayısta doğumum doğumdan sonra bol bol su içip yürüyüş yapmayı planlıyorum inşallah veririmBen son 8 hafta da hic almamistim. Zaten mideye baski oluyor ve aldiklarinda hep bebege gidiyor. O yuzden son haftalarda cok kilo alinmiyor. Yazin daha hareketli olunuyor. Yuruyus yapabiliyorsun bence buda kilo kontrolunu sagliyor.
Geçen sene Ağustos ta doğum yapmıştı dediğin gibi olabilir canım ben tam zamaninfa doğum yapacağım ne sıcak ve soğuk Allah'ım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahSıcaklara denk gelirse olabilir canım çünkü ödem çok oluyor sen şanslısın çok sıcak hava görmeyeceksin
Umarım canımUmarım benzemeyiz o kadar alanlaraa ^-^