Hamilelikte kahve

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
Kızlar ben 6 aylık hamileyim:)) ve kahve düşkünü bi insanım:)) ben haftada 2-3 türk kahvesi içiyorum. Şu aralar daha çok canım istiyo. Siz de durum nedir? Bir de kafeinsiz kahvesi var ünlü bir markanın, kafeinsiz kahve alsam sıkıntı olmaz dimi?

made
Kızlar ben 6 aylık hamileyim:)) ve kahve düşkünü bi insanım:)) ben haftada 2-3 türk kahvesi içiyorum. Şu aralar daha çok canım istiyo. Siz de durum nedir? Bir de kafeinsiz kahvesi var ünlü bir markanın, kafeinsiz kahve alsam sıkıntı olmaz dimi?
madem bu kadar iciyorsunuz en azindan kafeinsiz icmekte fayda var:)

demir eksıklgıınızmı var?

gunda bir fincan icilebiliyor diye biliyorum.ben iki dogum yaptim kahveyi ikisindede ictim bende kahveyi severim.turk kahveside saglikli aslinda bir sorun olacagini sanmiyorum.

bende iki günde bir tane bazen hergün içiyorum.umarım sakıncası yoktur.okuduğum kadarıyla 200mg a kadar kafein alınabiliyor günde.bir fincan kahvede 60mg mış.ona güvenip içiyorum :KK17:

bende çayı günde 2 kupa içiyorum akşam da 1 2 bardak acaba çok mu sakıncalı

yok canim normal ama cok koyu icme acik ic yada limon seviyorsan limonda koy.bunlarda icmek lazim onlardada viteminler var sadece abartmamak lazim

Bende türk kahvesini çok fazla seviyorum, hamileliğimden önce günde 1 - 2 bardak içiyordum mutlaka ama nedense hamile kaldıktan sonra canım istemiyor eskisi gibi :)

Yerinizde olsam içmemeye çalışırım.

Demir eksikliğinde mümkün mertebe 1 fincanı geçmesin diyorlar.

Bende türkkkahvesine çok duskunum.gunde 1 fincan iciyorum.ama icmesek daha iyi bence

Kızlar kafeinsiz türk kahvesi buldum:))) 2 günde 1 tane onu içiyorum:))))

X