Hamilelikte kan uyuşmazlığı

Sycorox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
1.631
768
Benim kan grubum A- esimin a + boyle okunca kan uyusmazligi oluyor :KK43: sizlerdede boyle olan varmi ? Bir kurtajim var ama ozaman igne falan vurdurmadim ... sizler neler yaptiniz ?

6haftalik gene olduğunda talik yapılıyor bebek etkilenmisse iğne etkilenmemisse 6ayda aynı tahlil ve doğumda aynı tahlil korkma

ben varım..fakat her kürtajda da yapılması gerekiyor..ama bebeğin rh neydi..eğer bebekte negatifse gerek kalmıyor iğneye..ama benim bebeklerim maalesef benim kandan değil..genellikle baba kanından oluyorlar..

benim de uyuşmazlık var tam olarak bilmiyorum ne yapmam gerektiğini sanırım 28. haftada iğne vuruluyormuş bir de doğumdan sonra ..yanlışım varsa düzeltin hamiş anneler

6haftalik gene olduğunda talik yapılıyor bebek etkilenmisse iğne etkilenmemisse 6ayda aynı tahlil ve doğumda aynı tahlil korkma
suan akn tahlili sonucu bekliyroum haftaya belli olacak doktorum tahlil istedi o an bebegin kani ile benimki uyumlu degilmi diye cikacak degilmi ?

ben varım..fakat her kürtajda da yapılması gerekiyor..ama bebeğin rh neydi..eğer bebekte negatifse gerek kalmıyor iğneye..ama benim bebeklerim maalesef benim kandan değil..genellikle baba kanından oluyorlar..
yapmadi doktor benimde bilgim yoktu malesef :KK43: 4 yil falan oldu zaten kan tahlili istedi doktor sonucunda eger bebegim benimle ayni olmazsa nolcak ?

X