Hamilelikte karın ağrısı yaşayan varmı ?

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
Kızlar 14 haftalık hamileyim dün kasıklarımda batmalar oldu bügünde akşam şiddetli karın Ağrım oldu Ağladım ağrıdan sonra dindi sancım tekrar başladı 1 saat sonra falan normal mi acaba bu Ağrı böyle gaz Sancısı adet ağrısı gibi ilk çok korktum şuan bile devam ediyor ağrım aranızda böyle olan varmı

Benim henüz çok yeni gebeliğim fakat aynı şekilde ağrı çekiyorum. Doktor yerleşme ağrısı diyip durdu ama dinmiyor kanama vs olmuyor çok şükür.
14. Haftada yumruk gibi olan bebek büyüyormuş belki o ağrıları cekiyorsunuzdur.

Benim henüz çok yeni gebeliğim fakat aynı şekilde ağrı çekiyorum. Doktor yerleşme ağrısı diyip durdu ama dinmiyor kanama vs olmuyor çok şükür.
14. Haftada yumruk gibi olan bebek büyüyormuş belki o ağrıları cekiyorsunuzdur.
Benim de ilk oluşmaya başladığı zamanlar kasıklarımda olurdu ama bu karın ağrısı şiddetli olunca insan korkuyor benimde kanamam yok çok Şükür sürekli kontrol ediyorum. Allah yardımcımız olsun

doktora gidin bi idrar tahlili falan da yaptırın bazen idrar yolu enfeksiyonlrı da ağrı yapıyor. benim bebeğim çok aşağıya yerleşmişti çok ağrı çektim bende. sonra geçti çok şükür. ama kontrol altında tutmakta fayda var

Konuştum doktorumla eğer kanaman yoksa sorun yok dedi adet gibi olursan gel hemen dedi demekki normal bu sancılar ama insan korkuyor hamilelikte herseyde

X