hamilelikte karında sertlik

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
merhaba hanımlar hemen konuya giriyorum :) karnım bazı günlerde çok büyük görünüyor ve dokununca sert geliyor. bazı günlerde de daha küçük geliyor gözüme ve daha yumuşak oluyor. sebebi nedir acaba ya da sizde de böyle oluyor mu? üşütmeyle ya da gazla alakası olabilir mi?

BENDE BUGUN AÇTIM BOYLE BI KONU BENIMDE AYNI ŞUAN INANLMAZ SERT MIDEM OZELLIKLE NEFES ALAMIYORUM SANKI VE BU ARALAR KASIKLARIMDA BELIMDE BI AGRI BOBREKLERIMDE DE VAR ASLINDA BIKERE ENFEKSIYON KAPMŞTIM BI KUTU ANTIBIYOTIK BITIRMIŞTIM ACABA YINEMI OLDU DIYORUM 21.DE KNTROLUM VAR AMA BU SANCILAR KORKUTUYO BENIM KAN GELMEDIGI SURECE KORKMA DIYOLAR ÇOCUK BUYUYO DIYOLAR HER KAFADAN BI SES İŞTE...BIRDE 2 GUNDUR DOGRU DUZGUN KIPIRTILARINI HISSETMIYORUM PITIR PITIR OYNARDI :/

Arkadaşlar... Son aylara doğru kasılmalar oluyor karında... Benim de aşırı olurdu... Ama gelirdi böyle 2-3 bazen 5-10 dk böyle kaskatı kasılıp kalırdı çok rahatsız ederdi oturup doğrulmak zor gelirdi.. Kasılmalar oluyormuş son aylara doğru.. Ya da bebiş poposunu dayıyordur bir yere : )

BENDE BUGUN AÇTIM BOYLE BI KONU BENIMDE AYNI ŞUAN INANLMAZ SERT MIDEM OZELLIKLE NEFES ALAMIYORUM SANKI VE BU ARALAR KASIKLARIMDA BELIMDE BI AGRI BOBREKLERIMDE DE VAR ASLINDA BIKERE ENFEKSIYON KAPMŞTIM BI KUTU ANTIBIYOTIK BITIRMIŞTIM ACABA YINEMI OLDU DIYORUM 21.DE KNTROLUM VAR AMA BU SANCILAR KORKUTUYO BENIM KAN GELMEDIGI SURECE KORKMA DIYOLAR ÇOCUK BUYUYO DIYOLAR HER KAFADAN BI SES İŞTE...BIRDE 2 GUNDUR DOGRU DUZGUN KIPIRTILARINI HISSETMIYORUM PITIR PITIR OYNARDI :/
benim öyle ağrım yok çok şükür ama dediğin gibi 2 gündür hareketlerini ben de hissedemiyorum doktoru da en ufak bir şeyde rahatsız etmek istemiyorum ama korkuyorum da bi yandan.

merhaba hanımlar hemen konuya giriyorum :) karnım bazı günlerde çok büyük görünüyor ve dokununca sert geliyor. bazı günlerde de daha küçük geliyor gözüme ve daha yumuşak oluyor. sebebi nedir acaba ya da sizde de böyle oluyor mu? üşütmeyle ya da gazla alakası olabilir mi?
Bendede ayni oluyor.bazen sertlesiyor bazen yumusak oluyor. İlk basta korkmustum ama arada bi olunca normal herhalde dedim. Banada kafasini dayiyordur dediler

çook şükür bebeişm iyi pıtır pıtır oynuyor demkkı ogun rahatsızmı oldu artık napıosa hiç hısstmedım

Arkadaşlar ben ne çektim bir bilseniz ,başlarda bile oluyordu.Daha henüz kasılmalarınız başlamaz.Bol su tüketin, gaz yapıcı şeylerden kaçının, kanamanız veya kasık bel gibi bölgelerde ağrılarınız yoksa korkmayın Allah'ın izniyle.

X