Hamilelikte Kazbızlık Yaşayanlar Yardım :(

aSaLet53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
166
3
48
Merhaba Arkadaşlar Hamilelik Öncesindede Sonrasında Devam Eden En Kötü Bişey Olsa Gerek.Ne Kadar Su İçsem Bişeyler Etsem Olmuyor.Ikınmayı Bırak Artık Kendimi Sıkmaya Başladım.Benim Gibi Sorun Yaşayan Varmı Ve Kendini Sıkmak Bebeğe Zarar Verirmi

Merhaba Arkadaşlar Hamilelik Öncesindede Sonrasında Devam Eden En Kötü Bişey Olsa Gerek.Ne Kadar Su İçsem Bişeyler Etsem Olmuyor.Ikınmayı Bırak Artık Kendimi Sıkmaya Başladım.Benim Gibi Sorun Yaşayan Varmı Ve Kendini Sıkmak Bebeğe Zarar Verirmi

Evet zararli. ben de zaten kronik bir sorun. demir hapi ve hamilelikle ben de kotu durumda kaldim. ilk hamileligimde de sumdi de ilac kullandim. Hergun.
Oncelikle beslenmenle cozmeye calis. kayisiyi suya koy. sabah ac karna ye. suyunu ic.
Aksam armut ye uzerine gene ilik su ic. posali beslen. pilav gibi kabiz yapabilen seylere ara ver. yuruyusunu aksatma. bunlarla halledemezsen doktorun ilacla cozecektir. bu ilacin zarari da yok.insallah beslenmeyle cozersin.

Keçi boynuzu pekmezi:)) Kabul ediyorum tadı iyi değil ama her gün 1 yemek kaşığı kadar içmek bağırsaklara o kadar iyi geliyor ki. Deneyin derim. 1 Kere bile kabız olmadım ben. Bebeğe ve anneye de çok yararlı hem :) Sabah aç karna yarım çay bardağı deneyerek başla bence, sonraki her gün 1 yemek kaşığı ile devam et. İnşallah sorunun çözülür canım.Bana iyi geldiği gibi sana da iyi gelir.

Mahvolmuş durumdayım, zaten gençliğimden beri bu sorunum var, şimdi iyice arttı. Ikınmaktan gözlerim yuvalarından fırlayacak. 1 haftadır da doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum ama nafile :(

Mahvolmuş durumdayım, zaten gençliğimden beri bu sorunum var, şimdi iyice arttı. Ikınmaktan gözlerim yuvalarından fırlayacak. 1 haftadır da doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum ama nafile :(

Doktorun verdigi ilac tozsa ya da surupsa miktari arttiracaksin. o kadar zorluk cekme. cok zordur.

Pekmez,kayisi gibi seyleri deneyebilirsin ama bazilarina maalesef iyi gelmiyor. cok sey denedim ben de. olmadi. ben max. Dozda aldigim ilaca ilave ediyorum. o kadarr vahimim. hipotroidi de var bende.

Hepinize Çok Ama Çok Tşk Ederim.Söylediklerinizi Teker Teker Uygulayacağım :) Tek Korkum Bebeğime Bişey Olması.Allah Sağlıklı Sıhatlı Kazasız Belasız Ellerimize Ulaştırsın

Doktorun verdigi ilac tozsa ya da surupsa miktari arttiracaksin. o kadar zorluk cekme. cok zordur.

Pekmez,kayisi gibi seyleri deneyebilirsin ama bazilarina maalesef iyi gelmiyor. cok sey denedim ben de. olmadi. ben max. Dozda aldigim ilaca ilave ediyorum. o kadarr vahimim. hipotroidi de var bende.

Kayısıyı yiyorum, gözle görünür bir faydası olmadı. Pekmez normal olan mı yani üzüm pekmezi mi yoksa keçi boynuzu pekmezi mi?

Bende düzenli olarak kayısı yiyordum ancak zaman geçtikçe işe yaramamaya başladı. Arkadaşımın tavsiyesiyle Doğadan dormun Kayısı çayına başladım, çok faydasını gördüm. Şimdi rahatım çok şükür. İçerisinde kayısıdan başka bitki ve meyvelerde var. Doktoruma danıştım günde 2 yi aşmamam şartıyla içebileceğimi söyledi. Herkese tavsiye ederim.

hurma da iyi geliyor, sabah aç karnına ılık su iç birkaç bardak, yürüyüş yap. kabızlığın sonu bir de basur olmasın inşallah.

selam,ben de size magnesyum öneririm.ben kabızlık için değil ama kasılmalar için sabak akşam bir tablet suda eriyen magnesyum alıyorum dışkıyı yumuşatıyor ve ıkınmak zorunda kalmıyorsun.tavsiye ederim.

Ben de normalde de kabızlık vardır hamileyken daha da arttı.Ben çözümü şöyle buldum küçük tencerede kuru kayısı ve kuru inciri ve siyah çekirdekli kuru üzümü koyup üzerine kadar su ile şekersiz komposto gibi kaynattım.Her sabah aç karınla bir nescafe fincanı bu karışımda yiyorum her gün düzenli çıkıyorum.Yalnız çok pırt olayı oluyor benden söylemesi ama şişkinlik karın ağrısı rahatsızlıklar hiçbiri yok ben çözümğ böyle buldum.

Back
X