Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrılar gayet normal adet sancısı gibi. Korkma canım iyi düşün, ben çok sinir olmuştum o zaman bebeği de kendimi de boşuna üzdüm. İnşallah her şey yolunda gider :)
Adet ağrıları ne zamana kadar devam edecek acaba?Bende de ağrı oluyor adet sancısı gibi.Korkuyorum.
Adet ağrıları ilk üç ay sürer kızlar. Sonra sanırım round ligament denilen kese büyüdükçe yine sancılarınız devam eder. ben 6. aya girdim 2-3 haftadır sancılar yok gibi :) Korkmanıza gerek yok gayet normal bebeğiniz büyüyor, olmaması tuhaf olurdu :)
Arkadaşım şu an 21. haftamdayım ve tam olarak senin durumunu 5. haftamda yaşadım. İlk gittiğim doktor ilk hafta keseyi gördü, sonraki hafta kese büyümüş sağlıklı (yuvarlak) görünüyor fakat aşağıda o yüzden düşebilir dedi. Biz de haliyle yapabileceğimiz bir şey var mı diye sorduk fakat bize hayır yapabileceğiniz bir şey yok sağlıksız bir keseyse düşer zaten, düşmezse 2 hafta sonra kalp atışını dinleriz diye saçma bir cevap verdi. O hafta eşimle içimiz hiç rahat etmedi ve başka bir doktora gittik. İyi ki de gitmişiz şu anda da aynı doktora devam ediyoruz. O da bize her bebeğin farklı yerlere tutunduğunu, zamanla kesenin yukarıya çıkabileceğini söyledi. Ve kalp atışını duydu, bebeği gösterdi :) Zaten hamileliğimin başından beri hiçbir kanama veya sancı olmadı bende. Ters giden bir şey olduğunda sen de hissedersin merak etme.
Diyeceğim başka bir doktora da danışabilirsin bir hafta sonra. Eğer kanaman yoksa, kendini iyi hissediyorsan merak etme. İçini ferah tut. Senin için hayırlı bir bebekse hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Eğer bir sorun yoksa önümüzdeki haftalarda kesenin yukarıya doğru büyüdüğünü göreceksin...