- 8 Mart 2013
- 618
- 484
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minikoalam
-
Eger kan seviyen yetersizse illaki icmen lazim cunku o kani iki kalp kullanıyor bu yuzden azligi sıkıntı çıkartıyor. Ama benim kan seviyem normal boyutta o yuzden doktoruma icmek istemediğimi soyledim şimdilik icmeyebilirsin dedi. Ben de yarin aylik test sonuçlarımı alicam umarim demir hapina baslamak zorunda kalmam.Demir hapı içilmesi zorunlu mu
En iyi kan yapici kirmizi et yaninda da c vitaminli bir seyler icersen emilim artıyor ayrica dlger proteinler de önemli. Yumurta yiyemem ama peynirle kapatiyorrum o açığı.Onun yerine kan yapıcı birşeyler yense ne yiyorsun ne içersin mesela
Amin canim insallah saglikla kavusalim bebeklerimize baska bir sey istemiyorum ben zaten. Hamilelik gercekten zorlu bir dönemmis hele ki bizim gibi bulantisi olanlar anneliğini erkenden hissediyor.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz kolaylıkla atlatalım İnşallah sağlıkla
Ben de sut icemiyorum yerine yogurt falan yemeye calisiyorum.Anladım bende süt içemiyorum yumurta ve peynir yiyorum. Bende atlatmayi çok istiyorum zorlu ve sancılı donemmis ben iyi zannederdim hep meğer değilmiş hamilelik:)
Amin canım Allah kolaylık versin cümlemizeDüzelince gidecegim, esim izin aldi bugün yanimda. Daha iyiceyim. Ilk defa o sekil bir sinir krizi gecirdim atesin etkisiyle.
Sabredecegim. Baska carem yok zaten ama üzerine bir de ates gelince iyice bitmistim. Bugün daha iyiceyim, bir de midem azicik genislese hemen ayaklanirim. Daha da kilo veriyorum sanki.
Su günler gecsin de Rabbbim baska zorlukla sinamasin.
Amin canım Allah kolaylık versin cümlemizeDüzelince gidecegim, esim izin aldi bugün yanimda. Daha iyiceyim. Ilk defa o sekil bir sinir krizi gecirdim atesin etkisiyle.
Sabredecegim. Baska carem yok zaten ama üzerine bir de ates gelince iyice bitmistim. Bugün daha iyiceyim, bir de midem azicik genislese hemen ayaklanirim. Daha da kilo veriyorum sanki.
Su günler gecsin de Rabbbim baska zorlukla sinamasin.
Bende ilaç içiyorum ama bulantı kusmayı sadece akşama kadar kesiyor. Akşam tekrar başlıyor. Bir de patates ve tosttan başka hiç birsey yiyemiyorum. Nasıl geçecek bugunler bekliyorum.Canim benim doktorum 3lu testi es gecti önermedi bile ama 4luyu yaptir dedi. Ayrica ayrintili ultrasona da girdim yani her turlu testi yapmam icin beni ikna etti. 4Lu test 16.Haftada diye biliyorim bence onu da yaptir ayrica 18.haftadan sorna ayrintiliya giriliyor yani amniyosentezden once diger her seyi yaptır bence son care olarak gor amniyosentezi.
Benim bulantim ve kusmam hala devam ediyor ne yazikki bu yuzden ilac kullaniyorum sürekli. Ilaci aldigimda bulantim ya da kusmam olmuyor. Sadece cok sıcakta dışarı cikarsam kusma oluyor artik
Aksam uyuyana kadar akla karayı secerdim ben de hamileligimin ilk zamanlarinda. Yuksek bir yastik kullanin biraz olsun rahatlatıyor bir de yattiginiz ortamin cok sicak olmamasina dikkat edin sicak her halukarda etkiliyor fazlasiyla. Yakin zamanda geçecek hatirlamayacaksiniz bile bugunleri sadece biraz sabır.Bende ilaç içiyorum ama bulantı kusmayı sadece akşama kadar kesiyor. Akşam tekrar başlıyor. Bir de patates ve tosttan başka hiç birsey yiyemiyorum. Nasıl geçecek bugunler bekliyorum.
Bende denedim limonlu su biraz daha iyi geliyorEver arkadaşlar sürahinin içine su limon salatalık maydonoz atın ferahlatıcı bi aroma bırakıyor. Dün midem aksama kadar fenaydı bgün çok şükür hiç bi sıkntım yok umarım herkes bu ferahlığı yaşar Allah yardımcımız olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?