Hamilelikte mide bulantısı 2016

Demir hapı içilmesi zorunlu mu
Eger kan seviyen yetersizse illaki icmen lazim cunku o kani iki kalp kullanıyor bu yuzden azligi sıkıntı çıkartıyor. Ama benim kan seviyem normal boyutta o yuzden doktoruma icmek istemediğimi soyledim şimdilik icmeyebilirsin dedi. Ben de yarin aylik test sonuçlarımı alicam umarim demir hapina baslamak zorunda kalmam.

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz kolaylıkla atlatalım İnşallah sağlıkla

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz kolaylıkla atlatalım İnşallah sağlıkla
Amin canim insallah saglikla kavusalim bebeklerimize baska bir sey istemiyorum ben zaten. Hamilelik gercekten zorlu bir dönemmis hele ki bizim gibi bulantisi olanlar anneliğini erkenden hissediyor.

Anladım bende süt içemiyorum yumurta ve peynir yiyorum. Bende atlatmayi çok istiyorum zorlu ve sancılı donemmis ben iyi zannederdim hep meğer değilmiş hamilelik:)

Anladım bende süt içemiyorum yumurta ve peynir yiyorum. Bende atlatmayi çok istiyorum zorlu ve sancılı donemmis ben iyi zannederdim hep meğer değilmiş hamilelik:)
Ben de sut icemiyorum yerine yogurt falan yemeye calisiyorum.
Valla arkadaslarima bakıyorum oyle rahat atlattilar ki hamilelik donemini gule oynaya geçti valla onlarınki. Cok gıpta ettim onlara hamileligim boyunca ama napalim bebegimiz icin katlaniyoruz sikintilara

Amin canım Allah kolaylık versin cümlemize

Amin canım Allah kolaylık versin cümlemize

Bende ilaç içiyorum ama bulantı kusmayı sadece akşama kadar kesiyor. Akşam tekrar başlıyor. Bir de patates ve tosttan başka hiç birsey yiyemiyorum. Nasıl geçecek bugunler bekliyorum.

Bende ilaç içiyorum ama bulantı kusmayı sadece akşama kadar kesiyor. Akşam tekrar başlıyor. Bir de patates ve tosttan başka hiç birsey yiyemiyorum. Nasıl geçecek bugunler bekliyorum.
Aksam uyuyana kadar akla karayı secerdim ben de hamileligimin ilk zamanlarinda. Yuksek bir yastik kullanin biraz olsun rahatlatıyor bir de yattiginiz ortamin cok sicak olmamasina dikkat edin sicak her halukarda etkiliyor fazlasiyla. Yakin zamanda geçecek hatirlamayacaksiniz bile bugunleri sadece biraz sabır.

Selam bugun yine cok cok bulantilarim var... insan ne yiyecegini sasiriyor. Gunler gecmek bilmiyor. Allah beterinden korusun. Insanin yasama sevinci gidiyor

Bende bugün rahatım bir gün bütün gün bulantım Oluyor bir gün rahat geçiriyorum İnşallah dediğin gibi yakın zamanda geçer ve atlatiriz

Kizlr sizi cok iyi anliyorum Allah sabir versin. İki gündür mide bulantı yaşamıyorum çok mutluyum. Allahım sizin bulantılarınızı da kessşn inş çnkü insanı hayattan soğutuyor. Yatmadan once güzel dua edin yiyebildiğiniz zamanda az baharatlı yemeye calışın bol limonlu su habuç ve salatalık yemrye calışın

Bende denedim limonlu su biraz daha iyi geliyor

Her akşm Allahım sabah bulantısız uyanıym diye dua ediyorum aslında çok lüks problemler bunlar. Bebek doğurmak için neleri göze alanlar var. Allah isteyen herkese en sağlıklısından nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…