hamilelikte mobbing

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
Selam arkadaslar calistigim yerde sorumlumuz sürekli psikolojik baski yapiyor mesai kalmaya zorluyor bende onunla ters dusmemek adina sesimi xikarmiyorum cunku kafasina taktigi kisileri ruh hastasi yapar bu halimle hala calisiyorum yarin gidip rapor almak istiyorum en azindan yasal iznim baslayana kadar doktorlar pek rapor taraftari degil ne yapmaliyim cok yorgun ve stresliyim

Boyun eğmeyin. Böyle konularda hep aynı şeyi söylüyorum çünkü aslında bu kişisel bir durum değil. Siz sessiz kalırsanız, bundan başkaları da zarar görür. Kimse sesini çıkarmadığı için zaten bu gibi olaylar yaşanıyor sıkça. Her ne kadar kişisel de görünse susarsanız böylelerine siz de prim vermiş olursunuz.

3 gunlük rapor alabılırsın grıp oldum diye açıkçası mobbing ispatlayabilirsen dava da açabilirsin yada sorumlun ile konus

Bugune kadar sesi cikanlar hep haksiz duruma dustu yani gercekten arkasi saglam ve mobbinge ugrayan oldugu halde kimse is korkusundan sesini cikaramiyor sahitlik yapamiyor benimde is kaygim var maalesef doktorlarda illaki ciddi risklerde rapor veriyor

Ayrica gebe olan kisi 9 saat net 450 dk dan fazla calistirilamazsiniz sgk veya calisma sorumluluguna sikayet ederaeniz mufettis sirkete yuklu bir para cezasi keser
Ben sabah 11 den beri burdayim ve yorgunluktan bayilicam sirkete söyleyeym diyorum ama zaten nerdyse yasal iznim baslicak

Ben sabah 11 den beri burdayim ve yorgunluktan bayilicam sirkete söyleyeym diyorum ama zaten nerdyse yasal iznim baslicak
Yasal izin diyorsun benim belirttigimde senin yasal hakkin canim eger isten falan cikaxaksan mutlaka sikayet et kimse kimsenin hakkini yemesin

Yasal izin diyorsun benim belirttigimde senin yasal hakkin canim eger isten falan cikaxaksan mutlaka sikayet et kimse kimsenin hakkini yemesin
Maalesef geri donucem ise calismak zorundayim önce sirketemi soylemem gerekir sorumluyu uyarmasi icin yoksa direk sgk yimi arayaym

Savcılığa git suç duyurusunda bulun
nasıl öttürüyorlar adamı görsun Pislik
bunun hapis cezası var mobbing suçtur

Selam arkadaslar calistigim yerde sorumlumuz sürekli psikolojik baski yapiyor mesai kalmaya zorluyor bende onunla ters dusmemek adina sesimi xikarmiyorum cunku kafasina taktigi kisileri ruh hastasi yapar bu halimle hala calisiyorum yarin gidip rapor almak istiyorum en azindan yasal iznim baslayana kadar doktorlar pek rapor taraftari degil ne yapmaliyim cok yorgun ve stresliyim
Hamile calısan günde 7,5 saatten fazla calısamaz, calıstırılmaya zorlanamaz. Ya rapor alın ya da çsgbye sikayet edin.

Ayrica gebe olan kisi 9 saat net 450 dk dan fazla calistirilamazsiniz sgk veya calisma sorumluluguna sikayet ederaeniz mufettis sirkete yuklu bir para cezasi keser
9 değil 7,5 saat. öğle tatili dahil değil elbette bu saate.

MADDE 8

(1) Kadın
çalışanlar, gebe olduklarının sağlık raporuyla tespitinden itibaren doğuma kadar geçen sürede gece çalışmaya zorlanamaz
MADDE 9 – (1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

Su anda siz alo 170 i arasanız, hafta tatilinde, gece calısmasına kaldığınızı söyleseniz dünya kadar ceza öder firma

Bugune kadar sesi cikanlar hep haksiz duruma dustu yani gercekten arkasi saglam ve mobbinge ugrayan oldugu halde kimse is korkusundan sesini cikaramiyor sahitlik yapamiyor benimde is kaygim var maalesef doktorlarda illaki ciddi risklerde rapor veriyor
Hak hukuk sizden yana. Sessiz kalmayın. Yine sölüyorum kişisel değil aslında bütün toplumla alakalı. Bu insanlar kimse sesini çıkarmadığı için bunları yapabiliyor.

Yarin rapor almaya calisicam ve tekrarlarsa once sirkete sonuc alamazsam calisma bakanligina sikayette bulunucam arkadaslar simdi ciktim isten ve daha bir saatlik servis yolculugu var

X