hamilelikte Pupp( kaşıntı ve kabarık illeti)

Ya sabr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
20
6
32
Arkadaslar hamileyken bu hastalığa yakalanan varmı varsa nasıl geçti bilgi verirmisiniz beni 30. Haftamda yakaladı şuan 33. Haftadayım artık katlanılcak gibi degil doktor dogumla gecer dedi deli olmamak elde değil soğuk sudan başkası rahatlatmıyo heryerim kabarık yara bere içinde kaşınmaktan uyku yok eve kapandım kıyafet bile giyemez oldum bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum...

Arkadaslar hamileyken bu hastalığa yakalanan varmı varsa nasıl geçti bilgi verirmisiniz beni 30. Haftamda yakaladı şuan 33. Haftadayım artık katlanılcak gibi degil doktor dogumla gecer dedi deli olmamak elde değil soğuk sudan başkası rahatlatmıyo heryerim kabarık yara bere içinde kaşınmaktan uyku yok eve kapandım kıyafet bile giyemez oldum bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum...

Canım ben varim bugün öğrendim bende kortizonlu losyon verdi cildiyeci gerçi 1 sene ggeçmiş nerdeyse paylaşiminin ustunden bu yazıyı.. ..doğumdansonra geciyo diolar sende gectimi E="Mt_melegimm, post: 45344022, member: 731242"][/QUOTE]
Canim

Canım ben varim bugün öğrendim bende kortizonlu losyon verdi cildiyeci gerçi 1 sene ggeçmiş nerdeyse paylaşiminin ustunden bu yazıyı.. ..doğumdansonra geciyo diolar sende gectimi E="Mt_melegimm, post: 45344022, member: 731242"]

Canim[/QUOTE]
Ben de 33. Haftadayım ve 10 gündür fena kasınıyorum doktor pupp Dedi,karnımda başladı bacaklarım kollarım ve sonra bütün vücuduma yayıldı artık dayanamıyorum sizin doğumdan sonra gecti mi yoksa ilaçlar kremler işe yaradı mı? Ben kortizonlu ilaç merhem tedavisine başladım ama hiç faydası olmuyor :KK43:

Canım bana faydası oluyordu kortizonlu losyonun gecirmiyodu ama rahatlatıyordu.doğumdan sonra yine devam etti benimki aynı şekilde benimde hertarifa yayılmıştı şimdi bebeisim 4 aylık sadece göğsümde kaldı bi ilaç verdi onu kullanınca geçti göğsüme suremedigim için orası kaldı çok kötü bi hastalık seni anlıyorum:KK43: E="Eylulsss, post: 47516632, member: 777068"]Canim[/QUOTE]
Ben de 33. Haftadayım ve 10 gündür fena kasınıyorum doktor pupp Dedi,karnımda başladı bacaklarım kollarım ve sonra bütün vücuduma yayıldı artık dayanamıyorum sizin doğumdan sonra gecti mi yoksa ilaçlar kremler işe yaradı mı? Ben kortizonlu ilaç merhem tedavisine başladım ama hiç faydası olmuyor :KK43:[/QUOTE]
Canim

Canım bana faydası oluyordu kortizonlu losyonun gecirmiyodu ama rahatlatıyordu.doğumdan sonra yine devam etti benimki aynı şekilde benimde hertarifa yayılmıştı şimdi bebeisim 4 aylık sadece göğsümde kaldı bi ilaç verdi onu kullanınca geçti göğsüme suremedigim için orası kaldı çok kötü bi hastalık seni anlıyorum
Ben de 33. Haftadayım ve 10 gündür fena kasınıyorum doktor pupp Dedi,karnımda başladı bacaklarım kollarım ve sonra bütün vücuduma yayıldı artık dayanamıyorum sizin doğumdan sonra gecti mi yoksa ilaçlar kremler işe yaradı mı? Ben kortizonlu ilaç merhem tedavisine başladım ama hiç faydası olmuyor :KK43:[/QUOTE]

Bende yakalanmıştm acil iğne yapıldı ve bi krem verdi bol soğuk dusla felan bir haftada gecti.Herkes en kolay şekilde kurtulsun inşallah:))

Bende yakalanmıştm acil iğne yapıldı ve bi krem verdi bol soğuk dusla felan bir haftada gecti.Herkes en kolay şekilde kurtulsun inşallah:))
Ne iğnesi yaptırdın benim devam ediyor hala Sinek ısırığı gibiydi sonra büyüyüp kabardı lezyonlar, şimdi de iyice yayıldı bacaklarımda neredeyse tenimin rengi görünmüyor kabarıklıklar azaldı ama kırmızılıklar iyice yayıldı sanki başka Bi deri hastalığı gibi görünüyor. Acaba sizinki de mi oyle oldu kızlar

İlaç adı vermek çok doğru değil ama öncesinde kan testi yaptırdım karaciğerde ilgili sorun olmadığından emin olunca doktorum avil iğne yaptırdı bir tane.zyrtec kaşıntı hapı kullandım akşamları .ovadril solusyon kremi kullandım.ama ilaç kullanmaktan çok cekindim ama başka carem kalmamıştı .bol bol soğuk duş ve zeytin yağıyla nemlendirdim surekli sukur çok uzun sürmedi.
İsilik gorunumundeydi ve gittikçe arttı goguslerimde karnimda bacaklarımda kasimadmda iz yapmasın diye..şuan hiç bi sorunum kalmadı sukur.herkes hamilelik bitene kadar sürer demişti korkmuştum.

Canım bana faydası oluyordu kortizonlu losyonun gecirmiyodu ama rahatlatıyordu.doğumdan sonra yine devam etti benimki aynı şekilde benimde hertarifa yayılmıştı şimdi bebeisim 4 aylık sadece göğsümde kaldı bi ilaç verdi onu kullanınca geçti göğsüme suremedigim için orası kaldı çok kötü bi hastalık seni anlıyorum:KK43: E="Eylulsss, post: 47516632, member: 777068"]Canim
Canim[/QUOTE]
Hangi ilaçla ve doğumdan nr kadar sonra gecti acaba kaşıntı.aunı illet bende de var.artık dayanamıyorum.

Selam arkadaşlar bende hamileligimin son ayında yakalandım bu kaşıntı illetine önce karında başladı sonra bacaklar ve tüm vücuduma yayıldı heryer kaşımaktan yara bere içinde kaldı belki faydam dokunur diye yazıyorum beni rahatlatan yaraların kurumasını saglayan tek şey "kalmosan losyon "oldu inşallah yardımcı olurum birilerine

X