Hamilelikte sarı akıntı yaşayanlar

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
Merhaba arkadaşlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 9+4 günlük hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar crınone Protestan tablet ve clexane iğne kullandım. Kalp atışlarından sonra sadece Protestan tablete devam ettim ve nerdeyse 1 haftadır sarı renkte akıntım var kokusuz kötü koku yok ama sürekli günlük ped değişiyorum korkuyorum açıkcası bir sorun mu var diye doktorum önce sorduğumda ilaç kullanıyorsun olabilir dedi ilaçları bıraktım daha fena oldu sanki pazartesi arıycam doktorumu ama yinede korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı

Merhaba arkadaşlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 9+4 günlük hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar crınone Protestan tablet ve clexane iğne kullandım. Kalp atışlarından sonra sadece Protestan tablete devam ettim ve nerdeyse 1 haftadır sarı renkte akıntım var kokusuz kötü koku yok ama sürekli günlük ped değişiyorum korkuyorum açıkcası bir sorun mu var diye doktorum önce sorduğumda ilaç kullanıyorsun olabilir dedi ilaçları bıraktım daha fena oldu sanki pazartesi arıycam doktorumu ama yinede korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı

bende de var canım yoğun bir şekilde genelde oluyor ama bir ay önce daha yoğundu idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor ilaç verdi ama şimdi gene aynı, normal diyorlar genelde oluyormuş ama doktora söylemek lazım genede

Yok cnm, korkulucak bisey.yok.. Aksine daha iyi, bebis icinde olan iltihabi disari atiyo, akinti yoluyla. Ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir 6 haftalikken bende de vardi , ilac vermemisti bol su ic demisti. Simdi cok sukur eser yok. Bitti hepsi. Ama yinede dogumun sonuna kadar gelir, korkma. Normal yani.

Canım bende de var sarı akıntı. Kokusuz.
İdrarımı yaparken yanma ve basınç hissediyorum.
Çarşamba doktora gideceğim ve soracağım.

Can bendede gebeligimin basindan beri sari kokusuz akinti var. Doktorum ilk basta sorun etmedi pek ama son zamanlarda akinti miktarim artti bu son 2 haftadır. Doktor fitil verdi onu kullaniyorum ama hala akinti var

benim akıntım yoğunlaştı ve kokusu değişti biraz ağırlaştı gibi...rengi sarı falan değil ....normal mi bu ?

Teşekkür ederim kızlar Yarin doktoru arayıp söylücem gel derse gidicem insan kendi için değil bebek için korkuyor

bende de akıntı oluyor ara ara bazen kokulu bazen kokusuz anlam veremedım normal mı ? 8 haftalık gebeyım suanda daha doktoruma 2 haftam var gıtme sürem 2 hafta asıl gececek bılmıyorum :KK43:

bende de akıntı oluyor ara ara bazen kokulu bazen kokusuz anlam veremedım normal mı ? 8 haftalık gebeyım suanda daha doktoruma 2 haftam var gıtme sürem 2 hafta asıl gececek bılmıyorum :KK43:
Bende de var canım üzülme korkma da mikrobiyal de olsa tedavisi var :)

Bende de var kızlar akıntı daha öncede yazmıştım hatta buraya şimdi 13+3 günlük hamileyim akıntım için gittim doktora ultrasonda baktı bir sorun yoktu akıntın kokulu kaşıntılı olursa gel dedi takip edelim nasıl oluyor diye. Benim akıntım hep var sarı renkte ama kaşıntı koku yok olduğu zaman galiba tedavi uygulanıyor bu akıntılar normalmiş hamilelikte

Bende de var canım üzülme korkma da mikrobiyal de olsa tedavisi var :)
DANISMADIM HENUZ DOKTORUMA AMA KOKU FAZLA OLMUYOR YANI EGER BÖYLE BIRSEY YOKSA DOKTOR ILAC VERIP KULLANDIGIMDA BEBEGIME ZARAR ETMEZ MI ILTIHAP YOKKEN ILAC KULLANMAK MESELA ?DOKTOR BAKIYORMU KI LEKESINE KOKUSUNA SANKI :)

Bende de var kızlar akıntı daha öncede yazmıştım hatta buraya şimdi 13+3 günlük hamileyim akıntım için gittim doktora ultrasonda baktı bir sorun yoktu akıntın kokulu kaşıntılı olursa gel dedi takip edelim nasıl oluyor diye. Benim akıntım hep var sarı renkte ama kaşıntı koku yok olduğu zaman galiba tedavi uygulanıyor bu akıntılar normalmiş hamilelikte
O ZAMAN SIKINTI YOK BENDE DE SARI RENKTE AKINTI KASINTI YOK AMA

Kizlar bendede yeşil akinti var fitil kullandım fitil bitti 3 gun normal beyazdı ama tekrar yesile döndü akintim son ayları doğru rahme basınç olduğunda mi oluyor acaba

SIZLERIN HAFTASI COK ILERLEMIS AMA BENIM HENUZ YENI BEN COK TEDIRGINIM AKINTI VE ENFEKSIYON YUZUNDEN BEBEGINI KAYBEDENLER VAR ALLAH KORUSUN COK KORKUYORUM RABBIME EMANET ONCE SONRA BIZLERE BEBISLERIMIZ

Arladaslar. Bende bu ay adet bitiminden bir hafta sonra sogan kuru yaptim ve hamile kalabilirim ihtimaliyle kuru bir hafta yaptim ve kestim. Normal siklasmis bir beyaz akintim.vardi. bugun adet olmam lazimdi ama ne bir adet belirtisi ne de baska bir belirti (gogus agrimasi rahim agrimasi ve s) ama bir iki haftadari her gum cok agriyor belim. Agir da kaldirmadim ki oma bagliyayim bu agriyi ama fema agriyo. Adetim gecikiyo bir gun. Ve sarimtirak sari gibi cok az da olmayam cok ta olmayam bir akinti gordum pedde. Sol kasigimda hafif agrilar hissediyorum.sanki birseyle icerden vuruyormus gibi... Bana fikir verin. Kendimi gebelik suphesiyle psikolojik cikilmaza sokmak istemiyorum kafami temix tutmak istiyorum. Nedir.sizce?

arkadaşlar merhaba benim de ara ara yeşil akıntım oluyor doktor vajinal bakmam lazım dedi niye öyle dedi anlamadım

X