Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende piko vardı ve cok zor kilo veriyordum spor yapmama ragmen şimdi en azından cok fazla kilo almak istemiyorum ama bakalım artık doktor izin verirse tekrar başlıycm sporadaBen zararlı olacağını düşünüyorum. Hiç kullananı da duymadım.
Bana kalırsa bu dönem zayıflamak için uygun bir dönem değil
Keşke bunu hamile kalmadan yapabilseydiniz.
aslında şöyle birşeyde var terlediğim için daha fazla su içme geregi duyuyorum spor yaparken. ya bide 8 kiloyu sadece göbek cıktı diyemi aldınız yoksa basenlerden kollardan felanda aldınızmı?şişman hamile kaldı. .... 6.5 aylık hamileyim en son 8 kilo almış görünüuordum ... başta kafaya çok taktım ahladım vahladım ... doktorun dediğine suyum fazlaymış bebişimde önden gidiyormuş ... evet keşke daga zayıf hamile kalabilseydik ama şükürler olsun rabbime bunu bize nasip etti ... şimdi sauna eşofmanıyla değil normal vaşla yürüyüşlere kontrollü kilo almaya çalış... sauna eşofman ile su kaybı fazla olacağı. için bebişine zararlı olabilir annesi ... sağsalim kucağımıza alalım 6 ay sonra sıkı bi diyet ve egzersizle ( diyetisyen kontrolüyle tabi ) kilo vermeye başlarız :)
aslında şöyle birşeyde var terlediğim için daha fazla su içme geregi duyuyorum spor yaparken. ya bide 8 kiloyu sadece göbek cıktı diyemi aldınız yoksa basenlerden kollardan felanda aldınızmı?
sadece altınımı kullansam acaba sorunum basenlerim zatensauna esofmanı kullanıyorum ben ara ara daha once cok kilo vermiştim o şekil.Hamilelikte zararı belki olabilir ama yürüyüşünüze devam