hamilelikte sauna eşofman??

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
Merhaba arkadaşlar. 11 haftalık hamileyim malesef kiloluyum sauna eşofman giyip yürüyüş yapıyordum acaba zararı olurmu bebege. 2 hafta sonra doktora gidicem onada sorarım ama bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

Sauna eşofmanı fazla terletiyo sanırım. Fazla su kaybı normal bebek için olunsuz olabilir. Doktorunuza danışmadan denemeyin derim...

Ben zararlı olacağını düşünüyorum. Hiç kullananı da duymadım.
Bana kalırsa bu dönem zayıflamak için uygun bir dönem değil
Keşke bunu hamile kalmadan yapabilseydiniz.

Ben zararlı olacağını düşünüyorum. Hiç kullananı da duymadım.
Bana kalırsa bu dönem zayıflamak için uygun bir dönem değil
Keşke bunu hamile kalmadan yapabilseydiniz.
bende piko vardı ve cok zor kilo veriyordum spor yapmama ragmen şimdi en azından cok fazla kilo almak istemiyorum ama bakalım artık doktor izin verirse tekrar başlıycm sporada

şişman hamile kaldı. .... 6.5 aylık hamileyim en son 8 kilo almış görünüuordum ... başta kafaya çok taktım ahladım vahladım ... doktorun dediğine suyum fazlaymış bebişimde önden gidiyormuş ... evet keşke daga zayıf hamile kalabilseydik ama şükürler olsun rabbime bunu bize nasip etti ... şimdi sauna eşofmanıyla değil normal vaşla yürüyüşlere kontrollü kilo almaya çalış... sauna eşofman ile su kaybı fazla olacağı. için bebişine zararlı olabilir annesi ... sağsalim kucağımıza alalım 6 ay sonra sıkı bi diyet ve egzersizle ( diyetisyen kontrolüyle tabi ) kilo vermeye başlarız :)

sauna eşofmanın riskine girmektense sebze ağırlıklı vitamini bol ama düşük kalorili beslenme daha uygun olur diye düşünüyorum.

şişman hamile kaldı. .... 6.5 aylık hamileyim en son 8 kilo almış görünüuordum ... başta kafaya çok taktım ahladım vahladım ... doktorun dediğine suyum fazlaymış bebişimde önden gidiyormuş ... evet keşke daga zayıf hamile kalabilseydik ama şükürler olsun rabbime bunu bize nasip etti ... şimdi sauna eşofmanıyla değil normal vaşla yürüyüşlere kontrollü kilo almaya çalış... sauna eşofman ile su kaybı fazla olacağı. için bebişine zararlı olabilir annesi ... sağsalim kucağımıza alalım 6 ay sonra sıkı bi diyet ve egzersizle ( diyetisyen kontrolüyle tabi ) kilo vermeye başlarız :)
aslında şöyle birşeyde var terlediğim için daha fazla su içme geregi duyuyorum spor yaparken. ya bide 8 kiloyu sadece göbek cıktı diyemi aldınız yoksa basenlerden kollardan felanda aldınızmı?

Sauna eşofmanı hiç kullanmadım ama vücut ısısını arttırabileceğini düşünüyorum bu sebepten, gebelike zararlı olacaktır. Ben duş alırken bile suyun ısısına çok dikkat ediyorum.

Sauna esofmanın kilo vermeye faydası yok ki! Vücuttan su atılıyor yağ değil. Bebeğin için su kaybetmemelisin

aslında şöyle birşeyde var terlediğim için daha fazla su içme geregi duyuyorum spor yaparken. ya bide 8 kiloyu sadece göbek cıktı diyemi aldınız yoksa basenlerden kollardan felanda aldınızmı?

kollarımda bişey yok canım çok hafif basenlerimi genişletti oğluşum :) gerisi göbek ... yani çoğunluğu göbeğime gitti ... doğuma kadar 100 kilo olacağım belki ama şuanda tek düşündüğüm oğlum ... 10 saat hareket etmedi diye hastahaneyi ayağa kaldırdım :-) dedim ya luanda doğum sonrası vereceğim kiloları diye kendimi odakladım hatta 30 40 kilo veririm diye gaza getiriyorum kendi mi :)

sauna esofmanı kullanıyorum ben ara ara daha once cok kilo vermiştim o şekil.Hamilelikte zararı belki olabilir ama yürüyüşünüze devam :KK66:

evet olabilir kullan bence.Sen hangi markayı kullanıyorsun ve giydiğin an terletmeye başlıyor mu?

Merhaba o zman ici doktorunuz sauna esofman giymenize ne demisti. Ve kac ay kullandınız 😊

X