hamilelikte şiddetli hapşuruk yardım :((

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
Arkadaşlar ben 5 yıldır alerjik astım diye tedavi gördüm ve sürekli hapşuran, kaşınan, burnu akan gözleri kızaran,boğazı kaşınan birisiyim birgün kilo problemiyle doktora giderken miğde fıtığı olduğunu öğrendim bana ameliyat dediler miğde kapakcıklarının dikilmesi lazım yemek borunu kaybedersin dediler miğdedeki asit yemek borunu tahriş etmiş daha fazla ederse yemek borunu kaybedersin dediler hapşurmanda boğazındaki tahrişten dediler fakulteye gitiğimde doktor bana güldü ameliyatlık birşey yok özel hastanelerin söylentisi dedi
bu reflü dedi. ilaçlarla idare ettim şimdi 3 aylık hamileyim 1kere kanama geçirdim ve düşük riskim var ve hamilelikte okadar arttıki gece uyku arasında defalarca kalkıp şidddetli hapşuruyorum okadar şiddetli geliyorki anlatamam bebeğime zarar vereceğinden korkuyorum doktora söyledim kulak burun boğaza görün dedi .sabah en az 20 tane gece 10 akşamları ,gün içini saymıyorum bile sizce bebeğime solunum da yada gelişiminde herhangi bişey olurmu yaşayan oldumu yada bu durumu yaşayıp bebeği sağlıklı olan varmı beni bu korkudan stresten kurtarırsanız sevinirim