hamilelikte sıkıntıdan patlayanlar strese girenler herşeyden nefret edenler...

cadimy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
90
0
16
Çorum
arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hayatım değişti uyuyamıyorum canım hiç bişey istemiyo yemek yiyemiyorum sabah uyanmak istemiyorum işe gitmek istemiyorum vs.vs sizdede oluyormu böyle duygular???

Son düzenleme:
hepsi geçici şeyler
ilk dönem daha zor geçiyor
sonra bünye alışıyor ve bulantı vs geçtiği için daha rahat ediyorsun
bir de bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca herşey bi ayrı güzel oluyor
bence içinde bulunduğun dönemn tadını çıkar
kendine kuruntu etme herşeyi
yaşadığın an çok özel ve bu duygular çok güzel

hepsi geçici şeyler
ilk dönem daha zor geçiyor
sonra bünye alışıyor ve bulantı vs geçtiği için daha rahat ediyorsun
bir de bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca herşey bi ayrı güzel oluyor
bence içinde bulunduğun dönemn tadını çıkar
kendine kuruntu etme herşeyi
yaşadığın an çok özel ve bu duygular çok güzel

çok teşekkür ederim ya birde çevremde hiç kimsem yok arkadaş yok yeni bi şehir yeni bi iş herşey birden gelince kaldıramadım yoksa çok hayat dolu biriydim :(

çok teşekkür ederim ya birde çevremde hiç kimsem yok arkadaş yok yeni bi şehir yeni bi iş herşey birden gelince kaldıramadım yoksa çok hayat dolu biriydim :(

hepsine alışırsın dert etme
hele hareketleri başlasın sırf bebeğinle bile oyalanabilirsin emin ol
işe gitmek bana da çok zor gelmişti, şu an izne ayrıldım
gece uyuyamayınca sabah kalkması gerçekten çok zor
ama hepsi geçici süreç
dediğim gibi doya doya yaşamaya bakmak lazım her anını

hepsine alışırsın dert etme
hele hareketleri başlasın sırf bebeğinle bile oyalanabilirsin emin ol
işe gitmek bana da çok zor gelmişti, şu an izne ayrıldım
gece uyuyamayınca sabah kalkması gerçekten çok zor
ama hepsi geçici süreç
dediğim gibi doya doya yaşamaya bakmak lazım her anını

sanırım biraz sabretmeliyim gerçekten bunalıma girdim inşallah bu süreç çabuk geçer.

arkadaşlar bu gergin dönemi atlatmak için ne yapmalıyım çalışmak bile istemiyorum yardım edin bana lütfen.....

bende öyleyimde ne zaman geçecek acaba:(

valla ilk başlarda o kadar bıktırdılarki beni hayattan hiç kimseyi görmek bile istemiyordum herkes kötü yorumlar yapıp duruyordu yok hayatın bitti artık yok bunlar ii günlerin ii değerlendir yok sosyal hayatın bitti vs vs pskolojim bozulmuştu resmen ama artık kimseyi takmıyorum sen stres yapma arkadaşım geçiyo bu günler tekme atmaya başlayınca çook mutlu oluyosun ....hem şimdiden o benim tek arkadaşım oldu :)

valla ilk başlarda o kadar bıktırdılarki beni hayattan hiç kimseyi görmek bile istemiyordum herkes kötü yorumlar yapıp duruyordu yok hayatın bitti artık yok bunlar ii günlerin ii değerlendir yok sosyal hayatın bitti vs vs pskolojim bozulmuştu resmen ama artık kimseyi takmıyorum sen stres yapma arkadaşım geçiyo bu günler tekme atmaya başlayınca çook mutlu oluyosun ....hem şimdiden o benim tek arkadaşım oldu :)

ben başlarda böyle değildim yani ilk haftalar.8-9. hafta kusmalarım başladı ve geçen haftaya kadar herhafta acil serviste serum aldım.Artık rutine bağlamıştım hatta bazen 2-3 günde birde gidiyorduk çok istifra ediyordum.hatta 2 günde hastanede yattım.Son bir haftadırda reflü başladı ağrı yanma oada istifra ettiriyor.Anlayacağın ikibuçuk aydır hayatım kusmak yatmak oldu hiçbirşeyden zevk alamıyorum.Çok şükür istifra etmem azaldıı birkaçgündür.Ama psikolojim düzelmiyor.Kolumu kıpırdatmak istemiyorum.

ben başlarda böyle değildim yani ilk haftalar.8-9. hafta kusmalarım başladı ve geçen haftaya kadar herhafta acil serviste serum aldım.Artık rutine bağlamıştım hatta bazen 2-3 günde birde gidiyorduk çok istifra ediyordum.hatta 2 günde hastanede yattım.Son bir haftadırda reflü başladı ağrı yanma oada istifra ettiriyor.Anlayacağın ikibuçuk aydır hayatım kusmak yatmak oldu hiçbirşeyden zevk alamıyorum.Çok şükür istifra etmem azaldıı birkaçgündür.Ama psikolojim düzelmiyor.Kolumu kıpırdatmak istemiyorum.

bence ne kadar şükretsek azdır Allaha şükür hamileyiz ya hiç çocuğumuz olmasaydı bide o açıdan baak moralini bozma uyu dinlen ev işini de bırak eşin yapsın ben öle yapıyorum tadını çıkaar :))))

20. Haftasına kadar kanamalar ve agrilaela fulll kıpırdamadan yattim tam geçti bitti derken 20. Haftamda gebelik şekeri çıktı diyet verdiler olmadi başka bir diyetle 20 gün öncesine kadar iyi gitti hergün gunde 4 sefer parmagimi delip şeker olcuyorum hic bir caonimin istedigini yiyemiyorum geceleri rüyalarında börekler corekler dondurmalar görüyorum o derece yani ...
Bide hepp acimmmmm diyeti asamiyorum vee Pazartesi gunu dr beni hastaneye yatirabilecegini kontrol altında tutulmam gerektiğini insülin başlamadi gerektiğini söyledi...

Yatın kalkın halinize şükredin beterin beteri var ısyan noktasindayim...

20. Haftasına kadar kanamalar ve agrilaela fulll kıpırdamadan yattim tam geçti bitti derken 20. Haftamda gebelik şekeri çıktı diyet verdiler olmadi başka bir diyetle 20 gün öncesine kadar iyi gitti hergün gunde 4 sefer parmagimi delip şeker olcuyorum hic bir caonimin istedigini yiyemiyorum geceleri rüyalarında börekler corekler dondurmalar görüyorum o derece yani ...
Bide hepp acimmmmm diyeti asamiyorum vee Pazartesi gunu dr beni hastaneye yatirabilecegini kontrol altında tutulmam gerektiğini insülin başlamadi gerektiğini söyledi...

Yatın kalkın halinize şükredin beterin beteri var ısyan noktasindayim...

Çok geçmiş olsun.Artık az kalmış doğumuna sık dişini Allah saabır versin hepimize.

Çok geçmiş olsun.Artık az kalmış doğumuna sık dişini Allah saabır versin hepimize.

Sağol teşekkür ederim...

Az kaldı evet bu zamana gelene kadarda tukendim bittim suanda inan sıkacak disimde kalmadı uyusam uyansam hepsi bitmiş olsa bebisim kucagimda olsa..
Çevremdekiler aman daha çocuk mocuk doğurma çok çektin allah olanına sağlık sihat uzun ömür versin diyorlar .. hatta çok çocuk olsun isteyen kaynanam bile acıdı artik halime bilsem böyle olcak hiç yap dermiydim diyo kadın bana..

Sağol teşekkür ederim...

Az kaldı evet bu zamana gelene kadarda tukendim bittim suanda inan sıkacak disimde kalmadı uyusam uyansam hepsi bitmiş olsa bebisim kucagimda olsa..
Çevremdekiler aman daha çocuk mocuk doğurma çok çektin allah olanına sağlık sihat uzun ömür versin diyorlar .. hatta çok çocuk olsun isteyen kaynanam bile acıdı artik halime bilsem böyle olcak hiç yap dermiydim diyo kadın bana..

Ben ondanda korkuyorum nasıl bakıcam diye düşünüp duruyorum şimdiden.Eşimde bana diyor sen çok zor bir hamilelik geçirdin iyi bile dayanıyorsun diyor bana.Herkesi bezdirdim bende ama çok şükür destek oldu herkes.Kötü gidince herşey hayat enerjisi bitiyor insanın.Allahım beterinden korusun sağlık versin hepimize.

Back
X