- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
Ben ondanda korkuyorum nasıl bakıcam diye düşünüp duruyorum şimdiden.Eşimde bana diyor sen çok zor bir hamilelik geçirdin iyi bile dayanıyorsun diyor bana.Herkesi bezdirdim bende ama çok şükür destek oldu herkes.Kötü gidince herşey hayat enerjisi bitiyor insanın.Allahım beterinden korusun sağlık versin hepimize.
Yok canim ya ben ilk oglumdada bakarken çok zorlandım dr da bazi bebekler Malesef çok zor olabiliyor oda size denk gelmiş dedi sanırım zor bebek kontenjanımi doldurdum Ilkte kolay hamilelik zor bir bebek 2. Çok zor bir hamilelik kolay bakilan bir bebek istiyorum haa buda abisi gibi olursa onada antrenmanliyim napal im başa gelen çekiliyor...
Sağlık olsun inşallah zor günleri atlaticaz bunlar gelip gecicek en onemlisi anne olucaz dünyadaki en güzel sıfat bence anne.. hoş ben ikincikez olucam ama ilk gibi heyecanlıyım...
Gerçi suan bıkmış durumdayim bebekten hamilelikten değilde cektiklerimden bıktım bunaldim ..
Dün gece açlıktan uyuyamadim saat 3 tü sanırım artık dayanamadım bisküvi yedim simdi dr bunu duysa kim bilir ne der bana ...
Parmaklarima bakıyorum uçları delik deşik mos mor şeker olcecegim birazdan acaba hangisine kiysamda seksen diye bakıyorum hepsinin hali vahim 3 aydır gunde 4 kere delinmekten...
Yinede katlanıyorum arada isyan etsemde nedir bu benim dolmadik cilem desemde...
Belimdeki iki fitigimin ağrısına sıra bile gelmiyor yuruyemiyorum bile...
Neyse yinede şükrediyorum halime arada isyanda etsem çok şükür bebeğim sağlıklı iyi inşallah yakında sağ salim kucaklayacagim onu en son derdim nasıl bakacağım olsun inanki gozum gibi bakarım ben ona...