• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte tomografi

Bende artık o hastanenin kapısının önünde geçmedi başka bi hastanede doğum yaptım. Zaten o hastanede nasıl ahimi aldıy sa kapatildi
Daha öncede vukuatları varmış yeni duydum güya Antep in en iyisi bir daha mı asla büyük konuşmayayım tabi tüm güvenim sarsıldı birde ağız birliği yapıp beni suçladılar güya ben emzitiyorum demişim ben aptal mıyım ki öyle birşey diyeyim nöroloji uzmanı da tomografiyi çekende aynı şeyi söyledi oturmuş ağız birliği yapmışlar dava açarım diye

Mide bulantısı baş dönmesi varmı diye sordu nöroloji uzmanı bebek daha küçük olduğu için henüz onlar başlamadı dedim emziren kadın neden böyle birşey desin ki yazıklar olsun hepsine dinleri imanları para olmuş insanmış bebekmiş umurlarında değil ama eşim dedi oraya gitme diye en iyisi ora diye gittim bende

Mide bulantısı baş dönmesi varmı diye sordu nöroloji uzmanı bebek daha küçük olduğu için henüz onlar başlamadı dedim emziren kadın neden böyle birşey desin ki yazıklar olsun hepsine dinleri imanları para olmuş insanmış bebekmiş umurlarında değil ama eşim dedi oraya gitme diye en iyisi ora diye gittim bende
Bence sagli Bakanlığı şikayet hattı var oraya şikayet et.

Bence sagli Bakanlığı şikayet hattı var oraya şikayet et.
Diyorum ya ağız birliği yapmışlar şikayet etsem ne elimde delil yok ki nöroloji uzmanı yanındaki sekreteri tomografiyi çeken onun yanındaki onlar dört ben tekim beni yalanlayacaklar tabiki

Benim gibi hamile iken tomografi çektiren kimse olurda bi formu okursa diye yazıyorum bebeğim doğdu ve 7 aylık oldu bile şükürler olsun hiçbir sıkıntısı yok hiç merak etmeyin.

Fatma hanım merhaba umarım hesabı hala kullanıyorsunuz bende bilgisayarlı ilaçlı tomografi çektirdim. Siz doğum yaptınız mi

Ben de batın dan ilaçlı tomografi çektirdim. Allah bebeğinizle sağlıklı ömür versin. Şimdi adet gecikmem var ve endişeliyim. Sizin yazdiklariniz bir nebze oksun rahatlattı beni. Teşekürler

Merhaba mesajlar gelmiş ama hiç giremedim. Bugün aklıma geldi. Oğlum 5 yaşında gayet sağlıklı zeki bir çocuk.Hayatimin en kötü günlerini çektirdiğim tomografi yüzünden yaşadım sanırım. Benim gibi tek seferlik beyin tomografisine girerseniz lütfen esndiselenmeyin.

Back
X