Hamilelikte Tüylerin Artışı veya Azalması

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Kızlar hamileliğin başlarındayken aldıığım tüyler hala çıkmadı çok ilginç var mı böyle durum yaşayanınız?Güzel bir şey ama kirpiklerim kısaldı :KK43: upuzundu:KK43: bu durum geçiciymiş diye avutuyorum kendimi.

Kızlar hamileliğin başlarındayken aldıığım tüyler hala çıkmadı çok ilginç var mı böyle durum yaşayanınız?Güzel bir şey ama kirpiklerim kısaldı :KK43: upuzundu:KK43: bu durum geçiciymiş diye avutuyorum kendimi.

Ilk hamilelikte cogaldi benimde.suanki gebelikte acayip seyreldi gec cikiyor bide.umarim gecici degildir:)) gobek tuyleri gecici o tecrubeyle sabit.

Ya kirpik?O da öyledir zaten dimi? Kirpiği dökülen veya azalan,kısalan oldu um aranızda? Benim kirpiklere rimel istemezdi,öyle uzundu ki :KK43:

bebeginkizmİ canim. benim kizim olucak insallah ALLAH izin verirse acayip azaldi tuylerimş hatda sacim cok dokuluyo 9 haftamdan beri

Benimkine çok şeyrekleşti göbeğim haric gobusum maymun gibi bacak bikini bolgesi koltuk altı seyrek bu arada cinsiyet le alakasi varmı bilmem oglymdada tuylerle savasiyordum resmen

bebeginkizmİ canim. benim kizim olucak insallah ALLAH izin verirse acayip azaldi tuylerimş hatda sacim cok dokuluyo 9 haftamdan beri

Evet canım, belki erkek bebeklerde erkeklik hormonu daha fazla salgılandığından artıyordur kimbilir.Saçlarım da gürleşti şükür,hamilelikten önce ve hamilelik başında dökülüyordu. Bebişin kaç kilo? :)

ben lazer yaptırdığım için pek tüy yok ama. çene altında 2-3 tane çıktı ve sinir oluyorum

Evet canım, belki erkek bebeklerde erkeklik hormonu daha fazla salgılandığından artıyordur kimbilir.Saçlarım da gürleşti şükür,hamilelikten önce ve hamilelik başında dökülüyordu. Bebişin kaç kilo? :)
ne guzel gurlesmis saclarin.benimkiler dokuluyo dahada..bence cinsiyyetle alakasi cok.bende kiz olucak insallah ama sisme leke cirkinlesme falan daha yok.toplam 3 kilo aldim basindan beri oda karnim sadece incecik dururyorum cok hos sismek neye gerek :21::KK49:

Ben lazer epilasyon yaptırmıştım ve bitmişti bekarken, ve şu anda hiç çıkan tüyüm olmadı,hatta varolan ince tüyler bile yok oldu gibi,aldıklarım çok çok geç çıkıyor.Sanırım testesteron (erkeklik) hormonumuz yükselirse kıl çıkıyor.

KIZLAR BEN AY'IN 1 İNDE TATİLE ÇIKACAĞIM..uçağa binmem sakıncalı olur mu..5 ay önceden rezervasyon yaptırmıştık çünki.

Benim ilk kizimda tuylerim hic cikmiyordu simdi yine hamileyim ve belirtiler ayni 1 aydan fazla oldu tuylerim hala cikmadii

X