- 1 Ağustos 2014
- 887
- 381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hamileliğin başlarındayken aldıığım tüyler hala çıkmadı çok ilginç var mı böyle durum yaşayanınız?Güzel bir şey ama kirpiklerim kısaldı upuzundu bu durum geçiciymiş diye avutuyorum kendimi.
bebeginkizmİ canim. benim kizim olucak insallah ALLAH izin verirse acayip azaldi tuylerimş hatda sacim cok dokuluyo 9 haftamdan beriKızlar hamileliğin başlarındayken aldıığım tüyler hala çıkmadı çok ilginç var mı böyle durum yaşayanınız?Güzel bir şey ama kirpiklerim kısaldı upuzundu bu durum geçiciymiş diye avutuyorum kendimi.
bebeginkizmİ canim. benim kizim olucak insallah ALLAH izin verirse acayip azaldi tuylerimş hatda sacim cok dokuluyo 9 haftamdan beri
Benim lazerim yarim kaldi,daha once lazerle giden killarim geri geldi özel bolge eskiye dondu nerdeyseben lazer yaptırdığım için pek tüy yok ama. çene altında 2-3 tane çıktı ve sinir oluyorum
ne guzel gurlesmis saclarin.benimkiler dokuluyo dahada..bence cinsiyyetle alakasi cok.bende kiz olucak insallah ama sisme leke cirkinlesme falan daha yok.toplam 3 kilo aldim basindan beri oda karnim sadece incecik dururyorum cok hos sismek neye gerekEvet canım, belki erkek bebeklerde erkeklik hormonu daha fazla salgılandığından artıyordur kimbilir.Saçlarım da gürleşti şükür,hamilelikten önce ve hamilelik başında dökülüyordu. Bebişin kaç kilo? :)
Benim lazerim yarim kaldi,daha once lazerle giden killarim geri geldi özel bolge eskiye dondu nerdeyse
İnsallah olmaz cnm.allahtan lazer bitmeden hamile kaldim da dondurdum .yoksa bir daha para verecektimyapma ya umarım bende de olmaz