Hamilelikte vitamin hapini kullanmak sart mi

2 vitamin değiştirdim beni mahvetti, doktor da biraz ara ver dedi, vitamin bizim içinmiş, bebeklerimiz bizim depoları tüketiyormuş, biz vitaminlerle depolarımızı geri doldurmalıyız, ama beni mahvetti valla, fenayım...

Dokunuyorsa kullanma.. benim ablam hiç kullanmamış. Meyve tuket bol bol vitamin almaya çalış bi sıkıntı olmaz Allahın izni ile

Kullaniyorum ve kullanma taraftariyim yiyeceklerden aldiginiz vitaminler yeterli degil takviye gerekir kullanmazsaniz bebek sizin depolarinizdan zaten aliyor vitamini yanliz siz kendiniz icin kullanmalisiniz bebegin yani sıra aksi halde demir kalsiyum magnezym eksikligi yasarsiniz demir çok önemli almalisinz kalsiyum ilerde kemik erimesi olmamamak icin kullanin magnezyumda kramplariniz icinn iyi gelicek siz bilirsiniz tabi yinede ama ben kullanilmasi gerektigini düsünüyorum adi ustunde vitamin bunlar zaten

Ben de vitamin demir kalsiyum balikygi kullaniyorm cok mu fazla bobreklere zarari olur mu

bana doktorum haftada 2 gun kullan dedi bence hergun kullanmamak lazım. ben eczanede calsıyrum bı hastam decavıtlerı gerı getırdı esının gozlerınde problem cıkarmıs ıcınde a vıtamınıde var bunların ve bu vıtamının fazlası zarar. kolaylıklada atılmıyo vucuttan onunda gozunde odem yapmıştı sanırsam görme bozukluğu olmuş :/

Ben de düzenli kullanıyorum, midem bulanıyo artık ilaç içmekten ama doktorumun sözünü dinliyorum kısaca.

Ben kullanmiyorum, bazi doktorlar gayet katı bir şekilde önermiyorlar bazılarıda tam tersi kesinlikle içmelisin diyor, anlamadim şu doktorları benim doktor gerek yok dedi bende eyvallah dedim ama vitamin alinca ekstra kilo aldığın kesin, o açıdan da dikkat etmeli kan degerlerine bakilip eger ihtiyaç yoksa alinmamasi bana daha doğru geliyor. dengeli beslenince zaten besinlerden aliriz vitaminleri..

Vitamin şart değil eğer yeme bozukluğun yoksa meyveni sebzeni düzenli tüketirsen depolarında sıkıntı olmaz

Ama Demir şart işte onu dışardan takviyeyle almak lazım

Bugün öğrendiğim altın değerinde bi bilgiyi paylaşayım
günlük Demir ihtiyacının %21'ini, kalsiyum ihtiyacınınsa %24'ünü bir avuç tatlı bademi (kurusu) geceden bi su bardağına ıslatarak gün içinde kabuğunu soyup yiyerek karşılayabiliriz
Fazlası değil günlük bi avuç kafi
Kabuğunu özellikle soyun asidik çünkü
Hadi afiyet olsun :)

decavit içiyorum çok buyuk ıkıye kırıp içiyorum bıgun takılacak hık hık deyıp olecem:).gyno ferro sanolda kan hapı ıcıyorum dogumdan sonra bıle ıcılmesı onerılıyor

beslenmeye dikkat etmek yetmiyor bazen malesef o yüzden takviyeye ihtiyaç duyuyor vücut... sürekli meyvemi sebzemi yiyorum günde en az iki porsiyon meyve iki bardak süt, yoğurt, peynir, proteinimi de alıyorum ama doğum sonrasında bile vitamini bir süre daha kullanmaya devam edeceksin dedi doktor... ayrıca vitaminin kilo yaptığını pek sanmıyorum. 34. haftadayım ve toplam 9 kilo aldım. ben vinalac kullanıyorum vitamin olarak...

Vücut ortalama 3 kilo agirliginda bi insan oluşturuyo ve bebek ihtiyaci neyse sizden sünger gibi çekiyo olani takviye kesinlikle sizin sağligıniz icin sart oldugunu düsunuyorm yetersiz dışardan alinan vitaminler...

Bulantimi arttirdigi icin kullanamiyorum 5.aydan sonra baslamam gerektigini soyledi doktorum zorlamadi o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…