- Konu Sahibi nihalcinar
-
Merhaba arkadaşlar. Bu ay çok ilginç bir durum yaşıyorum ve yaşayan arkadaşların bilgi ve yardımına ihtiyacım var. Adet dönemime 15 gün varken daha bazı belirtiler başladı. İnanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum.Sağ ve sol kasığımda iğne batması gibi bir ağrı oluyor.Ayrıca ara ara şiddetli bel ağrıları çekiyorum.Sabahları da ilk uyandığımda da miğde bulantım oluyor,Ayrıca kokulara karşı acayip hassaslaştım parfüm kokuları bile çok ağır geliyor. Fakat göğüşlerimde şişme sızlama falan yok. Adetime 3 gün kala eczaneden test aldım fakat sonuç negatif çıktı, hayal kırıklığı yaşamamak içinde kan tahlili yaptıramıyorum. Ama çokta merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...
artık umudumda kalmadı her ay aynı heycan acabalar yoruldum her adet döneminde ağlıyorum kendimi yeyip bitiriyorumm sanki hiç olmucak gibi bütün umutlarımı yitirdim( moralim çok bozuldu işallah gelmezde bende mutlu olurum ....
Nihalcim kacıncı ayındasın denemelerin...?
Benim 6 ay oldu.Adet günümü 2 gün kaldı bende bu sabah test yaptım negatif.
Seninle aynı duyguları yasıyorum.Cok zor,sinir bozucu bir süreç.Allah hepimize kolaylık versin..Benim Bat 20 veya 21 temmuz ama henüz adet belirtilerim yok.
ahhh canımm.seni çok iyi anlıyorum.ama asla umudunu kaybetmek yokkkkk.ben ilk hamileliğimde 11 ay beklemiştim.sonra hamile kaldım ama 10.haftada gelişemediği için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım..ben o zaman bile umutsuzluğa düşmedim.Çünkü alanda verende Allah ım.demekki benim için hayırlı değilmiş diye düşündüm ve öyle kendimi moralize ettim.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 haziranda.bugün ayın 18 i ve ben hala adet olmadım.inan ne heyecan yapıyorum nede kendimi kaptırıyorum.Cuma günü kan testi yaptıırcam.eğer kısmetimde varsa bebeğim bana tutunmuştur.eğer hamile değilsemde adet olmayı bekliycem.çünkü adet olmam bebeğime giden en önemli yol..bence sende içini ferah tut ve sakın umudunu kaybetme canım.sevgilerimle.
Nihalcim kacıncı ayındasın denemelerin...?
Benim 6 ay oldu.Adet günümü 2 gün kaldı bende bu sabah test yaptım negatif.
Seninle aynı duyguları yasıyorum.Cok zor,sinir bozucu bir süreç.Allah hepimize kolaylık versin..Benim Bat 20 veya 21 temmuz ama henüz adet belirtilerim yok.
çok sabırlısın canım ben senin yerine kendimi koyamıyorum bile :)) işallah bebiş vardır.... başlarda bende böyleydim ama artık bu öyle bır süreçki yıpranmamak elde değil etraftan moralim bozuluyo düşünmediğim kafama takmadığım tek bır an bıle yok allahım banada nasip etsin(
Hayalet senin günün geçtimii?
Walla hic bilmediğim için yardımcı olamayacağım ben daha birinci cocuguuu istiyorummm..normalde düzenli adet olurum bu ay 2 gün gecikti test yaptım negatif .1 çocuğum var ikincisini istiyorum ama 6 aydır olmadı spiral taktırmıştım onu çıkardım.spiralin zararı olmuşmudur.ya da yaptığım testte yanlışlık olabilirmi
Merhaba arkadaşlar. Bu ay çok ilginç bir durum yaşıyorum ve yaşayan arkadaşların bilgi ve yardımına ihtiyacım var. Adet dönemime 15 gün varken daha bazı belirtiler başladı. İnanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum.Sağ ve sol kasığımda iğne batması gibi bir ağrı oluyor.Ayrıca ara ara şiddetli bel ağrıları çekiyorum.Sabahları da ilk uyandığımda da miğde bulantım oluyor,Ayrıca kokulara karşı acayip hassaslaştım parfüm kokuları bile çok ağır geliyor. Fakat göğüşlerimde şişme sızlama falan yok. Adetime 3 gün kala eczaneden test aldım fakat sonuç negatif çıktı, hayal kırıklığı yaşamamak içinde kan tahlili yaptıramıyorum. Ama çokta merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...
merhaba. ben de adetimin 6. günü ( bitmiş gibiydi adetim) eşimle birlikte oldum. 4 gündür yumurtalıklarımda sürekli ağrım var. regl olmama da 2 hafta var. idrar testi yaptırsam mı yoksa regl imin gecikmesini mi beklesem bilemiyorum. çok kararsız kaldımWalla hic bilmediğim için yardımcı olamayacağım ben daha birinci cocuguuu istiyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?