Hamilemiyim acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnnyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 6 aylık evliyim canım paramedigim ben de 112 çalışıyorum düşünmüyordum ben istemiyordum da o yüzden hiç stres yapmamıştım stres yapma akışına bırak nasip ne zamansa o zaman olur
İnşallah canım 🙏🏻

En son sen zaman birleşme olmuştu kaç gün sonra belli oldu hamile olduğunuz
Ben şubatta hamile kalmışım ve sadece bir sefer birlikte olmuştuk onda da tutmuş , adetim gecikti 4 gün test yaptım öyle öğrendim hiç bir belirtim olmadı yani

Ben şubatta hamile kalmışım ve sadece bir sefer birlikte olmuştuk onda da tutmuş , adetim gecikti 4 gün test yaptım öyle öğrendim hiç bir belirtim olmadı yani

Benim 17 şubatta adet bitti sonra 22 şubatta yumurtlama döneminde korunmasız ilişki yaşadık eşimle sadece o gün beraber kalabildik ve şuan doğu görevinde sol kasıkta hafif ağrım oldu 1hafta kadar şimdi geçti başka bir belirti yok ama 9 mart adet günüm hamilemiyim bilmiyorum ne yapmam gerek test ne zaman yapayım daha 1 hafta önce oldu bu olay erken mi zaten 20 gün temiz kalıyorum

Erken daha test için adet tarihin geçsin gecikme yaşarsan 3. Gün gecikmende test yap o zaman çıkar

merhabalar ; normalde duzensız adet gorun bırıyım (2,34 ay ) kistlerım vardı vs vs 3 yıldır ugrasıyorum catlatma ıgnesı yaptırdım 14. gun ıdrar yaptım net bır negatıf vardı .. doktorumu aradım erken bekle dedı adet gunu gecsın dedı adet gunumu 2 gun gectı bıdaha yapsam mı ? bu arada catlatmadan 6 gun sonra progestan kullandım aksamları 1 kez yatarken fıtıl gıbı attım ınanılmaz akıntım var .. korkuyorum test yaptırmaya ? napmam lazım yada napımmmm .. erken gebelık testı alsam cıkar mı cumaya kadar beklıyımmmı

merhabalar ; normalde duzensız adet gorun bırıyım (2,34 ay ) kistlerım vardı vs vs 3 yıldır ugrasıyorum catlatma ıgnesı yaptırdım 14. gun ıdrar yaptım net bır negatıf vardı .. doktorumu aradım erken bekle dedı adet gunu gecsın dedı adet gunumu 2 gun gectı bıdaha yapsam mı ? bu arada catlatmadan 6 gun sonra progestan kullandım aksamları 1 kez yatarken fıtıl gıbı attım ınanılmaz akıntım var .. korkuyorum test yaptırmaya ? napmam lazım yada napımmmm .. erken gebelık testı alsam cıkar mı cumaya kadar beklıyımmmı
Bence cumaya kadar bekle bir de stres yapma dua et hayırlısı ne ise onu ver Allahım diye stres yaparsan istedigin olmaz stres yapma oluruna bırak canım cumaya kadar bekle

Back
X