Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi varsa büyük bir ihtimal vardir ama bazen testler yanlış sonuç verebiliyor en kesin sonuç kan tahlilinde belli olur Acile de 1 saate çıkıyor nerde yaptirdin sen tahliliİkinci çizgi silik çıktı 2 gün üst üste yaptım 2 side ayni bugün kan testi yaptırdım ama 2 gün sonra sonucu vereceklermis çok merak ediyorum
Benve de hamilesindir tebrik ederim.ben de 2.cocuguna hamile kalmak istiyorum.ama kismet.2 gun once idrar testim pizitifti.bugun kan yaptirdim 0.100 cikti adetime daha 5 gun var. Benim durumum be olur acepp
Sağlık ocağı da yaptırdımSilik çizgi varsa büyük bir ihtimal vardir ama bazen testler yanlış sonuç verebiliyor en kesin sonuç kan tahlilinde belli olur Acile de 1 saate çıkıyor nerde yaptirdin sen tahlili
Vala inş seninde vardırBenve de hamilesindir tebrik ederim.ben de 2.cocuguna hamile kalmak istiyorum.ama kismet.2 gun once idrar testim pizitifti.bugun kan yaptirdim 0.100 cikti adetime daha 5 gun var. Benim durumum be olur acepp
Teşekkür ederim inşallah vardır ya çok istiyorum çünkü :)Silikte olsa gördüyseniz vardir bebek diye düsünüyorum.
Hadi hayirlisi, tebrikler :)
Ah bende bende :)Teşekkür ederim inşallah vardır ya çok istiyorum çünkü :)
Allah isteyen herkesin dualarını kabil eder inşAh bende bende :)
canım idrar testinin. 0.514 u algılaması çok zor. ancak kimyasal gebelik olabilir. yani beta hcgn 50 nin üstüne çıkmıştır ama tutunamayınca düşmüştür. ve idrarda beta hgc geç erkisini yitiryor. önce kanda sonra idrarda öğrenidimiz için en son kanda düşüyor değer en son idrar da. Ama idrar testini göz ardı edersek yükselebilir tabiBenimde adetime 5 gun var dun idrar testinde ikinci cizgi cikti kan tahliline gittim 0.154 cikti yükselir mi acaba 5 gun sonra
canım idrar testinin. 0.514 u algılaması çok zor. ancak kimyasal gebelik olabilir. yani beta hcgn 50 nin üstüne çıkmıştır ama tutunamayınca düşmüştür. ve idrarda beta hgc geç erkisini yitiryor. önce kanda sonra idrarda öğrenidimiz için en son kanda düşüyor değer en son idrar da. Ama idrar testini göz ardı edersek yükselebilir tabi
idrarda çıktığı için dedim. peki hangi marka test yaptın erken gebelik testimi aldın. bugün tekrar test yaptırsana. değer yükselmişse gebelik vardır.
en iyis canım. sonuçta oynama olmuş. inşallah hamilesindir. canım haberdar et beni