hamilemiyim cok acil???

bozyol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
4
0
31
merhabalar 7 temmuzda erkek arkadasmla surtunduk ayaktaydik bende kilot vardi o ciplakti bacakarama gitgel yapti ayaktayken cok uzun surmedi bu bosalmada olmadi o an. ancak ben zevk suyunun benim camasirimdan gecip gebe kalabilme riskimi merak ediyorum 27temmuzda adet olmam gerekiyoken temmuzda hic adet olmadim bugun 7agustos hala olmadim. sizce gebe miyimdir?

merhabalar 7 temmuzda erkek arkadasmla surtunduk ayaktaydik bende kilot vardi o ciplakti bacakarama gitgel yapti ayaktayken cok uzun surmedi bu bosalmada olmadi o an. ancak ben zevk suyunun benim camasirimdan gecip gebe kalabilme riskimi merak ediyorum 27temmuzda adet olmam gerekiyoken temmuzda hic adet olmadim bugun 7agustos hala olmadim. sizce gebe miyimdir?
yok artık. haydar dümene yazılan yazılar gibi olmuş seninki. bu şekilde hamile kalman imkansız. ama çok kafaya takıp stres olduysan gecikmiş olabilir. eğer hamile çıkarsan burda hamile kalmak isteyen arkadaşlar intahar ederler heralde.

hamile değilsin çok stres yapıosan git bi test al bak varsa zaten çıkar. ama hamile değilsin. nasıl hamile kalınır birazcıkda araştır lütfen böyle çamaşır üstünde boşalma olmadan ayakta ilişkiden hamile kalınır mı kendin bi düşün bakalım?

X